В „Моят съквартирант е Гумихо“ Епизод 7, Шин У Йео (Джан Ки Йонг) разбра, че Лий Дам (Хери) може да бъде следващата мишена на нападателя, който преди е бил гумихо като него.

Ето защо красавецът гумихо стана прекалено закрилящ своя съквартирант.

Моят съквартирант е Гумихо, епизод 7(Снимка: Официален Instagram на tvN / Моят съквартирант е Gumiho, епизод 7)

В началото на Епизод 7, колегата на Шин У Йео, Хван Ю Джин (Хан Джи Юн), беше нападнат от новия си враг – същество, което иска да получи мрамора от Шин У Йео.След като чул какво се е случило, мъжът гумихо се втурнал към полицейското управление, за да получи пълна информация за убийствата, извършени в техния град.

За негова изненада всички жертви са запознати с него, което го кара да мисли, че Лий Дам може да е в опасност.

Ян Хе Сун (Канг Хан На) също беше разтревожен от това, което Шин У Йео открива. За да му помогне, тя предостави услугата му винаги да се грижи за Лий Дам в кампуса.

Вървете Кюнг Пьо(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Междувременно Лий Дам беше в книжарницата и търсеше материали, които да използва в обучението си. Тя си спомни, че нейният съквартирант гумихо веднъж написа книга за история и когато я видя, Лий Дам я грабна.

Докато тя беше заета с разглеждането на книгата, до нея дойде непознат – мъжкото планинско божество (Го Кюнг Пьо), което Шин У Йео и Янг Хе Сун познаха.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Go Kyung Pyo иска да научи повече за Hyeri в нови кадри „Моят съквартирант е Gumiho“

Лий Дам казал на Шин У Йео за човека, когото срещнал в книжарницата, и това го накарало да стане любопитен и загрижен за неговия съквартирант.

По същия начин Шин У Йео тайно търсеше Лий Дам, където и да отиде. Той започна да я защитава, след като разбра за злото същество, което може да срещне.

Лий Дам открива първата любов на Shin Woo Yeo

Докато разглеждаше книгата с поезия, която Лий Дам взе назаем от Шин У Йео, тя видя вътре ръчно изработен портрет на жена. Тя намери име под портрета.

След това тя отиде при своя съквартирант и попита дали Со Хва (Джон Со Мин) е първата й любов.

Шин У Йео беше хванат неподготвен. Той не очакваше Лий Дам да види портрета на Со Хва. Но той признал на своя съквартирант, че жената на портрета наистина е първата му любов отпреди години.

Знаейки това, Лий Дам ревнува, че нейният приятел До Дже Джин (Ким До Уан) е притеснен от действията й.

Когато се разхождаше с Шин У Йео извън училищния кампус, Лий Дам видя дама, която приличаше на Со Хва и тя започна да се паникьосва.

Разцъфналите й чувства към мъжкия гумихо я карат да пожелае той да не вижда дамата, тъй като може би си спомня първата си любов.

Мъжкото планинско божество предупреждава Шин У Йео за злото създание, което иска да отнесе мрамора си до язовира Лий

Непознатият, който Лий Дам видя в книжарницата, всъщност беше мъжкото планинско божество, което я защитаваше от съществото, което искаше смъртта й. Мъжкото божество се срещна с Shin Woo Yeo и Yang Hye Sun на един от покривите на университетския кампус.

Мъжкото божество им разказа за мисията си и възможната опасност, която Лий Дам и Шин У Йео биха могли да срещнат скоро. Мислейки за това, което каза, Шин У Йео взе решение да пусне Лий Дам за нейна безопасност.

Шин У Йео моли Лий Дам да отиде на екскурзия

След изпитите на Лий Дам, Shin Woo Yeo я помоли да отиде на пътуване. Различно от първата им среща в музей, Лий Дам се чувстваше по-удобно, знаейки, че Шин У Йео е до нея.

Когато беше късно през нощта и те щяха да се приберат, Шин У Йео най-накрая призна на Лий Дам. Шин У Йео каза, че вече е знаел как да премахне мрамора в тялото й от самото начало, но я излъга, защото не искаше да я пусне - Лий Дам беше първото човешко същество, което го накара да се почувства специален.

Но тъй като нещата стават все по-сложни, Шин У Йео най-накрая имаше смелостта да вземе мрамора в тялото на Лий Дам.

Това ще бъде ли последният им спомен един за друг? Нека всички разберем в следващия епизод на „Моят съквартирант е Гумихо“!

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Моят съквартирант е Гумихо“ Епизод 6: Ким До Уан и Канг Хан На Сет Хиери на среща на сляпо

Гледахте ли последния епизод на „Моят съквартирант е Гумихо“? Как е историята досега? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс