Джу Джи Хун влезе в 2021 г. с наистина ново начало, като подписа с нова агенция и напусна старата си, KeyEast. Той се присъедини към H& Entertainment, които обещаха да се погрижат за кариерата на актьора, която със сигурност има тласък откакто сериалът „Kingdom“ се появи в Netflix.

Тъй като измина почти половин година, докато той беше управляван от новата агенция, това повдига въпроса колко струва Джу Джи Хун в момента?

Нетната стойност на Джу Джи Хун 2021 г

Нетната стойност на Joo Ji-Hoon се оценява според много доклади на около 1 милион долара. Може да е трудно да се намери определена сума, особено за зает актьор като Джу Джи Хун. Ако проектите продължат да идват, нетната му стойност вероятно ще продължи да се увеличава.

Актьорът от „Кралството“ е роден на шестнадесети май 1982 г. Той проби през развлекателната индустрия, като за първи път се занимава с моделиране през 2003 г. Той успя да одобри толкова много популярни марки, включително, но не само, Levi's, Reebok и Calvin Klein.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Лудият в този район“ пуска нов тийзър и снимки + всичко, което трябва да знаете за сериала на KakaoTV

През 2006 г. той получи големия си пробив в актьорството, когато се присъедини към все по-популярния „Часове на принцесите“. Тази конкретна роля му донесе наградата за най-добър нов актьор.

Шоуто беше толкова добро, че освен него, неговата колега Юн Юн Хе спечели наградата за най-добра нова актриса на наградите MBC Drama Awards.

Останалото е история, когато става въпрос за това колко успешен актьор е станал.

Джу Джи Хун променя агенциите

На 4 януари 2021 г. H& Entertainment развълнувано обявиха, че Joo Ji-Hoon е подписал ексклузивен договор с компанията. Компанията е създадена от Хонг Мин Ки, който преди е бил вицепрезидент на KeyEast и следователно е бил донякъде ментор за Joo Ji-Hoon от 2011 г.

Следователно Джу Джи Хун внезапно направи тази огромна промяна в кариерата си не е толкова изненадващо. Не е като че ли се мести в напълно непозната територия.

По това време H& Entertainment заявиха: „Развълнувани сме, че Джу Джи Хун се присъедини към нашата агенция. Джу Джи Хун показа ненадминат чар чрез многобройните си творби и спечели световен фенд отвъд Азия. Ще направим всичко възможно да го подкрепим, за да може да изгради по-силна актьорска кариера.

Агенцията не е за подкопаване, въпреки че е сравнително нова. Той вече е дом на много актьори, които са известни, като Jung Ryeo Won, Son Dam Bi, Kwak Dong Yeon, Jung In Sun и други.

Независимо от плановете на новата агенция, няма съмнение, че предишното представяне на актьора вече му е спечелило репутацията на надежден талант, който заслужава всякакви доходоносни проекти.

Нова агенция или не, Joo Ji-Hoon вече е актьор от изключителен калибър. Нетната му стойност може да се дължи на това колко усилено е работил върху всеки проект, който е изминал по пътя му. Това вече беше съвсем очевидно в „Кралство 1“ и „Кралство 2“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от jjune (@_jujihoon)

Хората нямаше да чакат търпеливо за третата част, ако той беше свършил лоша работа да бъде главният актьор като принц, борещ се с чудовища и подсигурявайки хората срещу глад, докато се справяше с всякакви предателства и конспирации.

Освен в „Кралството“, впечатляващата игра на Джу Джи Хун вече беше видяна в толкова много филми и драми, като „Заедно с боговете“ и „Хиена“.

Той също така е част от предстояща драма, наречена 'Mount Jiri', която трябва да бъде излъчена през втората част на тази година.

Може да харесате също и: Гон Ю, Парк Хе Джун и още първоначално отхвърлени роли в тези популярни K-драми

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Ани Дий.