Актьорът от „Нашето любимо лято“ Ким Сун Чеол краде сърца тук и там за неговия възхитителен близък герой в новата драма на SBS TV. Актьорът е в индустрията вече седем години и създаде солидна фенбаза, която в крайна сметка го подкрепя.

Запознайте се повече с Ким Сон Чол в тази статия!

Началото на кариерата на Ким Сун Чол, мюзикъли, „Затворническа книга“ и „Наше любимо лято“

30-годишният актьор започва кариерата си като музикален актьор, като дебютира на сцената в мюзикъла 'Пубертет' през 2014 г.

След дебюта си той се появява в много популярни мюзикъли като „My Bucket List“ и „Ромео и Жулиета“, затвърждавайки името си в света на сценичните пиеси.

След това Ким Сон Чеол решава да разшири актьорския си спектър и се впуска в телевизията.

Ким Сон Чеол(Снимка: Kim Sung Cheol Instagram)

През 2017 г. той направи своя дебют в телевизионната драма „Prison Playbook“ с Парк Хае Су, Ким Кюнг Нам и Кристал Юнг. Той направи силно въздействие като „Jailbird“, човек, който влиза и излиза от затвора, в драмата.

Той също така се появява във филмите „Анархист от колонията“, „Твърде горещ, за да умре“, „Битката при Джангсари“ и „Ким Джи Йънг: Роден през 1982 г.“.

През същата година той се събира отново с Кристъл Юнг в оригиналната драма на OCN „Player“.

Ким Сон Чол в(Снимка: Kim Sung Cheol Instagram)

През 2019 г. той участва в драмата на JTBC „The Wind Blows“ и драмата на tvN „Arthdal ​​Chronicles“.

Ким Сон Чеол спечели номинация за награда за нов актьор на 28-ите награди SBS Drama Awards за участието си в „Do You Like Brahms?“.

Той също се появява в драми на Netflix „Sweet Home“, „Vincenzo“ и „Racket Boys“.

Крадецът на сцени „Винченцо“ Ким Сон Чол(Снимка: Официален Instagram на tvN)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Нетната стойност на Ким Да Ми за 2021 г.: Това е колко печели актрисата от 'Нашето любимо лято' досега

В момента той участва в драмата за пълнолетието на SBS „Нашето любимо лято“ с Ким Да Ми и Чой У Сик.

Нетната стойност на Ким Сон Чол през 2021 г

В седемгодишната си кариера Ким Сун Чеол вече утвърди името си като една от обещаващите звезди в индустрията в своето поколение.

(Снимка : SBS) Kim Sung Cheol / Любимата ни лятна снимка

Нетната стойност на актьора тази година се оценява приблизително на около $1 - $5 милиона, което дава справедливост на талантите му като актьор, както на сцената, така и на малкия и големия екран.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВА И ТОВА: Чой Ву Сик Нетната стойност 2021: Колко богат е актьорът от „Нашето любимо лято“ след голямото си участие в „Паразит“?

Докато актьорът разнообразява актьорската си кариера, феновете на Ким Сон Чеол искат да го видят още веднъж на музикалната сцена. Поради тези възможности се очаква нетната му стойност да се удвои с годините.

„Наше любимо лято“ и „Совата“

Съобщава се, че актьорът ще се завърне на сребърните екрани с исторически филм, озаглавен „Совата“, но подробности като датите на снимките, премиерата и състава на актьорския състав все още не са оповестени.

В момента Ким Сон Чеол украсява телевизията с Ким Да Ми и Чой Уу Сик с новия романтичен сериал на SBS TV „Нашето любимо лято“.

(Снимка: SBS)
Чой У Сик, Ким Да Ми, Ким Сон Чол

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 3 свързани проблема във връзката в „Нашето любимо лято“ на Ким Да Ми и Чой У Сик

Драмата се излъчва всеки понеделник и вторник от 21:00 часа. KST на SBS. Предлага се и за стрийминг по целия свят в Netflix.

Следвайте Kiltandkeeley за още корейски актуализации за драма и знаменитости!


Kiltandkeeley притежава тази статия.
Написано от Илайджа Мюли.