След като Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха преди две години, се говори, че звездата от 'Съквартирантката' ще напусне шоуто 'Дневниците на вампира', ако бившият й приятел и колега по звезда поднови договора си. Слуховете също така носят, че актьорът от „Аномалията“ е отговорен за предполагаемото изтичане на гола снимка на Нина Добрев, която се разпространява в интернет.

Според доклад от пералня на знаменитости, Нина Добрев ще напусне TVD, ако бившият й приятел поднови договора си през следващия сезон. Докладът също така твърди, че звездата от „Предимствата да бъдеш Wallflower“ ще се върне към „The Originals“.

Докладът разля някои слухове, че по-голямата част от актьорския състав са подписани само за шест сезона на шоуто.

Това включва и трите директори: Нина Добрев , Ian Somerhalder , и Пол Уесли.

„По принцип Нина Добрев даде да се разбере на продуцентите на TVD, че ако Иън Сомърхолдър остане в шоуто, тя се отказва“, се добавя в доклада.

Това означава, че ако Иън Сомърхолдър остане за следващия сезон, продуцентите на TVD може да преместят Нина Добрев в „Оригиналите“ или да я освободят от договора.

Междувременно предполагаеми голи снимки на Нина Добрев циркулират в интернет, след масовия хак на други знаменитости, включително Дженифър Лорънс и Кейт Ъптън.

Предполагаемите разголени снимки на Нина Добрев може да са свързани с Иън Сомърхолдър, твърдят слухове.

„С цялата драма на Нина и Иън, която в момента заобикаля двамата, се смята, че Иън може да е изпратил стари снимки, които е имал на телефона си, които Нина му е изпратила, когато все още са заедно“, доклад от Гак Холивуд казах.

Докладът също така твърди, че Иън Сомърхолдър може да е приел предполагаемото изтичане на гола снимка като „някакъв вид отмъщение“ за бившата си.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха миналата година, след като се срещаха няколко години. Двамата се запознаха на снимачната площадка на хитовия сериал.

След като Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха, актьорът от „Аномалията“ вече излиза със звездата от „Здрач“ Ники Рийд.

От друга страна се говори, че звездата от „Съквартирантът“ се среща с редица знаменитости, включително Орландо Блум, Лиъм Хемсуърт и члена на групата Muse Доминик Хауърд.