Новата агенция на Ким Со Хьон е разкрита!(Снимка: Kim So Hyun Официален Instagram (wow_kimsohyun))

Потвърдено е, че Ким Со Хьон ще се присъедини към агенцията на талантливите корейски актриси Джун Джи Хьон и Сео Джи Хе!

Миналия петък (15 януари) актрисата напускане на предишната й агенция E&T Story Entertainment беше обявено. Те излязоха с официално изявление, в което обявиха, че актрисата ще напусне агенцията.

Пълното изявление гласи:„Здравейте, това е E&T Story Entertainment.

След дълга дискусия с актрисата Ким Со Хьон, агенцията и актрисата постигнаха взаимно споразумение, че E&T Entertainment ще прекрати управлението на нейните дейности.

Бихме искали да уважим желанията на актрисата Ким Со Хьон, която е с нас от 2018 г., и ще продължим да аплодираме за нея и в бъдеще.

Агенцията би искала да благодари на актрисата Ким Со Хьон, която остава с нас и ни се доверява от години, а също така бихме искали да изразим сърдечната си благодарност на феновете, които показаха безкрайната си любов към актрисата. Надяваме се, че ще продължите да подкрепяте актрисата Ким Со Хьон и да показвате неизменната си любов и интерес към нея и в бъдеще.

Благодаря ти.'

През ноември 2020 г. източник от Culture Depot потвърди, че са имали среща с Ким Со Хьон, за да обсъдят възможността й да се прехвърли в споменатата агенция в бъдеще. Но тогава беше обявено, че още нищо не е решено.

Продължавайки напред, на 18 януари агенция CultureDepot най-накрая разкри, че Ким Со Хьон е подписала ексклузивен договор с тях.Актрисата изрази, че е наистина благодарна да сподели тази страхотна новина в началото на годината. Тя продължи, че ще работи усилено, за да покаже повече подобрения в проектите си в бъдеще.

Ким Со Хьон моли всички за повече подкрепа и очакване.

CultureDepot, дъщерно дружество на Studio Dragon, е продуцентска и управляваща компания, която също е дом на талантливи актьори Джун Джи Хьон, Сео Джи Хе, Юн Джи Мин, Юн Джи Он и Хан Донг Хо.

Новата агенция на Ким Со Хьон е разкрита!(Снимка: Kim So Hyun Официален Instagram (wow_kimsohyun))

Ким Со Хюн е родена на 4 юни 1999 г. 21-годишната актриса започва кариерата си в развлекателната индустрия през 2006 г. като дете актриса и става широко призната за изобразяването на образа на злодейка, млада кралица, която ще бъде в ' Moon Embracing the Sun“ (2012) и дъщерята на убиец, която изпада в трагедия в „Lissing You“ (2013).

Актрисата беше наречена „Малката сестра на нацията“, „Кралицата на децата актьори“ и се утвърди като топ звезда на Халю. Тя е известна в Азия и се смята за една от най-добре платените актриси в Южна Корея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sohyun Kim (@wow_kimsohyun)


Междувременно изглежда, че тази година ще бъде натоварена година за Ким Со Хьон. В момента актрисата се подготвя за освобождаването нанейната чисто нова историческа драма 'Река, където изгрява луната',излъчване през февруари. Тя също се подготвя за втория сезон на „Любовна аларма“, който трябва да бъде излъчен през първата половина на 2021 г.!

Поздравления, Ким Со Хьон, и ти желаем всичко най-добро, докато тръгнеш на ново начало!

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Лиза Паркър