Новият отбор на новобранците най-накрая е готов да се срещне с зрителите! Disney Plus Korea пусна първия трейлър на „Rookie Cops“, с участието на някои от най-ярките звезди Kang Daniel, Chae Soo Bin, Lee Shin Young и др.

Резюме на Disney Plus Korea „Начинаещи ченгета“.

„Начинаещи ченгета“ проследява историите на новобранци в престижния Корейски национален полицейски университет, един от най-ексклузивните и консервативни кампуси в Корея.

Wi Seung Hyun (Канг Даниел) е студент от първа година в колежа, който иска да тръгне по стъпките на баща си. Всичко върви добре в живота му, докато не срещне Go Eun Gang (Чае Су Бин).

Чае Су Бин и Кан Даниел(Снимка: Chae Soo Bin Instagram / Kang Daniel Instagram)

Това ще бъде поредица за младежки разследвания, която изобразява мечтите, романтиката, амбициите и предизвикателствата на учениците в живота.

Драмата е написана от Лий Ха На и режисирана от Ким Бюнг Су.

Disney Plus Korea пусна трейлър на „Начинаещи ченгета“.

В трейлъра, пуснат от Disney Plus Korea, клипът започна с показване на елитния университет и първокурсниците, заети с обучение в тази област. Той също така показа забавната връзка на Wi Seung Hyun, Kim Tak (Lee Shin Young), Yoo Dae Il (Park Sung Joon) и Seo Beom Joo (Kim Woo Seok), които споделят повечето от дните си заедно, докато живеят в същото общежитие.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Звездата от „Idol: The Coup“ Ким Мин Кю ще се присъедини към Chae Soo Bin и Чой Минхо от SHINee в Netflix „The Fabulous“

Официален плакат за новобранците(Снимка: Disney Plus Korea) Актьорски роли на новобранците полицаи

Подобно на момичетата, Go Eun Gang (Chae Soo Bin), Woo Joo Young (Min Do Hee), Shin A Ri (Chun In Seo) и Ki Han Na (Park Yoo Na) също живеят в същото общежитие.

Трейлърът дава представа как тези млади студенти ще преодолеят предизвикателствата в кампуса, като същевременно се научат да се наслаждават на всеки момент от младостта си.

Освен трейлъра, драмата пусна и първия си официален постер, който показва младежкия чар на героите.

„Начинаещи ченгета“ бележи дебютната драма на Kang Daniel, затова феновете я очакват с нетърпение.

Междувременно Chae Soo Bin също ще се завърне на големия екран с новия си екшън-приключенски филм „Пирати 2“, който трябва да излезе през януари. Тя също така ще участва в новия сериал на Netflix „Fabulous“.

Lee Shin Young току-що завърши своята уеб драма „Bite Sisters“, заедно с актрисата от „Моят съквартирант е Gumiho“ Канг Хан На.

След успеха на предишната си поредица „Истинска красота“, Парк Ю На се завръща на малкия екран чрез „Начинаещи ченгета“. Тя също има предстоящ романтичен филм с Jang Dong Yoon.

От друга страна, младежката комедийна драма „Начинаещи ченгета“ е насрочена за премиера през първата половина на 2022 г. по Disney Plus Korea.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Пирати 2“ разкрива постери с герои на Хан Хьо Джу, Канг Ха Неул, Сехун от EXO и други

Развълнувани ли сте да видите най-новия отбор на Kdrama в „Начинаещи ченгета“? Споделете вашите коментари с нас!

За повече актуализации на корейска драма, дръжте разделите си отворени в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.