Драмата на JTBC „Reflection of You“ е най-новият предстоящ сериал, който обяви спирането на снимките поради COVID-19.

Новата K-драма, с участието на Go Hyun Jung, Kim Jae Young, Choi Won Young и звездата от „Hospital Playlist“ Shin Hyun Bin, официално спря продукцията си, след като един от служителите даде положителна проба от смъртоносния вирус.

С това всички актьори, включително производствения екип, се тестват за COVID-19 като форма на превантивна мярка и в съответствие с протоколите за здраве и безопасност.

Go Hyun Jung и Shin Hyun Bin са дали отрицателен резултат от COVID-19

От друга страна, ръководството на главните звезди пусна изявление, потвърждаващо, че 35-годишната актриса и звездата от „Скъпи мои приятели“ са дали отрицателен тест за вируса.

„Чух, че има потвърден случай сред персонала и в резултат на това тестът ми беше отрицателен“, разкрива агенцията на Shin Hyun Bin, Yooborn Company, в изявление.

Шин Хюн Бин(Снимка: Shin Hyun Bin Instagram)

Същото важи и за агенцията на Go Hyun Jung, IOK Company, която потвърди, че някой от персонала се е заразил с вируса, но що се отнася до актрисата, резултатите от нейните тестове са отрицателни.

„След като чу новината, той беше тестван за корона и беше отрицателен“, сподели ръководството.

Давай Хьон Юнг(Снимка: Официален Instagram на IOK Company)

Докато продукцията на „Отражението на теб“ все още е на пауза, се очаква да бъде възобновена заснемането в съответствие с резултатите от инспекцията и насоките за карантина на членовете на актьорския състав и екипажа.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Сонг Хе Кио изпраща замислен подарък за Го Хьон Джун на снимачната площадка на нейната предстояща драма „Отражение на теб“

Възраждането на COVID-19 бавно засяга развлекателната индустрия

От началото на юли няколко предстоящи и актуални предавания, филми и драми забавиха производството си поради възобновяването на случаите в Южна Корея.

Корейският римейк „Money Heist“ за първи път обяви отлагането на продукцията си, след като един от членовете на актьорския състав влезе в близък контакт с положителен на COVID-19.

Това беше последвано от новия филм на Song Joong Ki „Bogota“ и разкри, че звездата на Hallyu е имала контакт лице в лице с някой, който е дал положителна проба от вируса.

Като мярка за безопасност звездата от „Потомците на слънцето“ премина под карантина, докато предстоящият трилър криминален филм беше на двуседмична пауза.

Освен двата предстоящи филма, „High Five“ на Yoo Ah In, както и „Racket Boys“, „Udo Inn“, „Be My Dream Family“ и историческата драма „KBS“, „Affection“ също спря производството си.

Дата на издаване, актьорски състав и синопсис на „Отражение на теб“.

Въпреки спряната снимачна сесия, ръководството увери зрителите, че ще продължат, след като всичко бъде уредено.

„Отражението на теб“ се ръководи от режисьора на „Хора, които може би познаваш“ Им Хюн Ук и е написан от сценариста на „Just Between Lovers“ Ю Бо Ра.

Сериалът се фокусира върху предателството, брачните отношения, корупцията и отмъщението сред героите.

В допълнение, предстоящата драма на JTBC следва историята на Хи Джу, изиграна от Го Хюн Юнг, която преобърна живота си, след като беше успешен художник и есеист.

Характерът й е описан като човек, който е отдаден на нейните желания.

Към нея ще се присъединят Шин Хюн Бин като Гу Хе Уон, Ким Дже Йънг, койтоще поеме ролята на Seo Woo Jae, докато Choi Won Young ще играе ролята на Ahn Hyun Sung.

Съобщава се, че датата на издаване на „Reflection of You“ е насрочена за дебют на 1 септември и ще се излъчва всяка сряда и четвъртък.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Потвърдено! Звездата от „Hospital Playlist“ Шин Хюн Бин ще участва заедно с Сонг Джунг Ки в „Най-малкият син на семейство Чебол“

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс