Тейлър Суифт има ли ново гадже? В последния си музикален видеоклип тя го прави и той е един красив човек. „Blank Space“ дебютира миналия 10 ноември в интернет и вече има повече от 52 милиона гледания в YouTube. Предполагам, че това, което добави към този брой гледания, бяха феновете на нейния дързък колега Шон О'Прай.

Моделът е роден през 1989 г. в Джорджия, която също е същата година, в която е роден Тейлър и неговото родно място е заглавието на новия й албум. Какво съвпадение, нали? Може би им е писано да бъдат заедно. И така, какво знаем досега за Шон О'Прай.

Списание Glamour направиха малко проучване за американския модел и разбраха, че той е бил открит в сайт за социални медии от старата школа. Той разкри пред E!: „Мениджърът ми видя снимките ми от бала в MySpace и две седмици по-късно отлетях за Ню Йорк.“

Знаете ли, че и той се е опитал да играе? Той се явява на прослушване за ролята на Крисчън Грей в „Петдесет нюанса сиво“. Ролята обаче беше дадена на Джейми Дорнан и той беше изцяло спортен за това. Той каза на Access Hollywood: „Поздравления за Джейми все пак. Искам да кажа, Джейми е толкова хубав... беше готино да го прочета [за]“.

Щеше ли да се откаже от моделирането заради актьорството? Шон каза: „През последната година се занимавах със сериозни проучвания, така че е доста готино. В момента просто уча. Да не чета нищо и да не излизам на тема - просто се опитвам да се оправя.

По време на интервю за Vanity Fair Шон О'Прай разкри опита си да работи с носителя на награда Грами. С това, което каза, има голям шанс той да стане новото гадже на Тейлър Суифт и те ще направят прекрасна двойка.

Дори моделът все още да не се е срещал с певицата, всичко, което имаше, бяха похвали за нея. О'Прай каза пред списанието: „Тя заслужава да бъде на мястото, на което е. Начинът, по който се справя с нещата, начинът, по който прави нещата. . . Тя е прекрасна, очевидно. И много, много талантлив.

Той разкри и най-незабравимата сцена в клипа „Blank Space“. Шон каза: „Тя ухапа устната ми. И просто си спомням, че наистина се изчервявах и се опитвах да го прикрия. Но това беше първото нещо — така се запознах с Тейлър. . . Тя се справи невероятно във видеото. Вече е прекрасна, но изглежда невероятно във видеото.'

Когато го попитали коя е любовта му към знаменитостите, той призна пред E!: „Трябва да кажа Тейлър Суифт, ще трябва да извикам момичето, което ме пусна в музикален видеоклип.“ Искате ли Шон О'Прай да стане новото гадже на Тейлър Суифт?

Вижте влюбените на екрана в музикалното видео на „Blank Space“ по-долу: