Месец преди най-накрая да бъде излъчена, предстоящата романтична драма на JTBC „Sunbae, Don't Put on That Lipstick“ отново разглези зрителите с още един тийзър!

Базиран на популярен уеб роман, „Sunbae, Don't Put on That Lipstick“ разказва сложната любовна история на Sunbae и нейния младши, които случайно работят в същия маркетингов екип за козметична марка. Перфекционистът на козметичния маркетинг Yoon Song Ah ще бъде изигран от Уон Джин А. Rowoon от SF9 ще играе ролята на дръзкия и очарователен младши колега Chae Hyun Seung.

По време на работата си със своите sunbae, Chae Hyun Seung скоро ще развие специални чувства към своя колега Yoon Song Ah, който е по-възрастен от него. Той ще направи всичко, само за да покаже интереса си към човека, който харесва. Но за Yoon Song Ah тя не се интересува да се влюби в човек, който е по-млад от нея, въпреки че Chae Hyun Seung показа много привързаност, тя не можеше да го види като някой специален за нея.Сънбе, Дон(Снимка: JTBC Instagram)

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Химията на SF9 Rowoon и Won Jin Ah се излъчва в нови кадри за „Sunbae, Don't Put on That Lipstick“

След пускането на първия и втория тийзър на драмата, които показват различна разтърсваща романтика между Chae Hyun Seung и Yoon Song Ah, наскоро представеният тийзър ще се съсредоточи върху връзката им на работното място, тъй като показва линията на работа и любовта, която те ще имат.

В началото на видеото Yoon Song Ah казва своите реплики: „Мисля, че маркетолозите винаги трябва да вземат предвид потребителя, когато правят своите продукти.“ Показвайки, че тя тества различни козметични продукти, междувременно Че Хьон Сеунг нежно държи огледало за нея, докато тя се опитва да сложи малко грим, а след това той тайно я хвърля поглед от другата страна на работната маса.

И тогава се появи гласът на Chae Hyun Seung, който пита Yoon Song Ah дали наистина обича да работи толкова много, където тя изведнъж отговори: „Да, толкова ми харесва да работя.“

За следващите клипове Chae Hyun Seung трудно прекарва времето си със своя sunbae Yoon Song Ah извън работа. Това беше, защото тя отказа да вечеря с него последния път, когато Chae Hyun Seung я попита.

Но Chae Hyun Seung е много решен да я преследва и я пита още веднъж: — Имате ли време тази вечер? и неочаквано Yoon Song Ah проявява интерес към него, докато тя отговаря, — Може би, защо?

След следващата сцена може да се чуе гласът на Chae Hyun Seung, който пита своята sunbae: „Какво мислиш за среща с някого от работното си място?“ и Yoon Song Ah откровено отговаря, „Бих се поколебал да направя това“, .

Един ден в офиса им, Yoon Song Ah вижда Че Хьон Seung да говори с друга жена, която всъщност е една от техните колеги, но Yoon Song Ah показва интригуващо и разочаровано изражение, след като ги вижда заедно.

Преди края на тийзъра, Yoon Song Ah се приближава до Chae Hyun Seung, който стои недалеч от нея, и започва да казва „Е, ако вече намериш някой, който харесваш, какво друго ще правиш? Независимо къде ще бъде, бихте ли могли да се борите за него?

Двамата стоят един срещу друг, докато се опитват да установят зрителен контакт, в средата на хаотична среда.

Гледайте новия тийзър „Sunbae, Don't Put on That Lipstick“ по-долу!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс