Актрисата Парк Шин Хе прави свежа прическа точно навреме за летния сезон! Новото изпълнение не само шокира нейните фенове, но и нетизъни по целия свят.

На 28 май известната актриса качи небрежно огледално селфи в профила си в социалните мрежи с надпис „Някой да ми каже как да си пораснеш косата по-бързо?“

Парк Шин Хе е известна с дългата и естествено права коса. Въпреки това, за лятото тя избра да отиде със стилна дължина до раменете, изрязана на слоеве. Нейните последователи са изненадани, но със сигурност харесват новата прическа на актрисата.Ето някои от коментарите:

„Тя е толкова чаровна.“

„Как е Парк Шин Хе толкова красива?“

„Тя е толкова щастлива, че е толкова красива.“

Park Shin Hye ще участва във филм за зомби трилър, озаглавен ' Живи заедно с актьора актьор Yoo Ah In на 24 юни.

Този филм разказва за град, който е бил заразен от неизвестен и мистериозен вирус, в резултат на което градът е пълен хаос и в крайна сметка е затворен. След това оставя двама оцелели напълно изолирани и се опитват да живеят и оцелеят в критичната ситуация.

Alive, наречен #Alive, се ръководи от режисьора Чо Ил-хюнг, с участието на актьорите Yoo Ah-in и Park Shin-hye. Този филм е базиран на американския филм „Сам“, издаден през 2019 г. от Мат Нейлър, който адаптира сценария съвместно с режисьора Чо Ил-хюнг.

Южнокорейската актриса и певица Парк Шин Хе е родена на 18 февруари 1990 г. Тя е широко известна с участието си в мелодрами, а именно Стълба към небето (2003) и Дървото на небето (2006). Тя се счита за една от най-плодотворните актриси в своето поколение и получи още по-голямо признание с ролите си в телевизионните драми You're Beautiful (2009), The Heirs (2013), Pinochio (2014-2015), Doctors (2016) и Спомени от Алхамбра (2018-2019).

Парк Шин-хе беше вписан вForbes Корейска мощна знаменитост. Тя се класира на 33-то мястоrdмясто през 2015 г. и 12-то през 2017 г.

Актрисата е родена вГуанджуи израсна вРайон Сонгпа,Сеул. По-големият й брат еПарк Шин Уонкойто е известен като китарист и композитор. Първата й поява в развлекателната индустрия е в музикалния видеоклип „Flower“, изпян отЛий Сеунг-хван. След това Парк Шин-хе премина през официално обучение по пеене, танци, както и актьорско майсторство, за да подобри таланта си.

Пак Шин Хе сега е един от най-търсените поддръжници след нейната хитова драмаПинокиоиздаден през 2014-2015 г. Тя одобри марки катоМамондиБруно Маглии всички продажби нараснаха заради нейното одобрение. Тя също така доминира в международни марки като италианската луксозна маркаБруно Магли, френска марка дрехи за откритопросои филипинска марка дрехиПейка.

Певицата/актрисата е и първата знаменитост, избрана да бъде модел за VISA, а също и първата корейска звезда, избрана за световен посланик на австрийската марка за бижута Swarovski. Британската бижутерска марка Оливия Бъртън също избра Пак Шин Хе за свой първи посланик на марката за Корея.