RHONY Ramona Singer срещу Кристен Таекман! Истинските съпруги от Ню Йорк Рамона Сингър се държи като пълна лудница този сезон! Звездата и модел от Newbie Housewives Кристен Таекман не приема лекомислено наглото поведение на Рамона Сингър. Всъщност Кристен напълно отстоява позициите си, което прави Рамона да изглежда като хладна жена, която се тревожи повече за косата си, отколкото за приятелите си. Наистина ли Рамона Сингър смяташе, че може да се размине, като хвърли чаша пино на Кристен Таекман в Бъркшир? Рамона счупи устната на модела! За кого Рамона мисли, че хвърля неща в лицата на хората. Наистина се надявам, че продуцентите на RHONY обмислят да уволнят Рамона от шоуто. И миналата седмица, след като Кристен хвърли вода срещу Рамона, Сингър дори нарече Кристен кучка за това, че е развалила скъпоценния си издух! Рамона доказва на RHONY за пореден път, че може да го ястие, но не може да го приеме. Певицата започна водната битка, но Рамона се ядосва, когато Таекман всъщност се бори. Рамона, известна още като Рамеана според Таекман в WWHL, дразни всички и се държи точно по същия начин, по който Рамонс проповядва, насърчава да не се държи. Да кажеш на Кристен да си гледа собствените си дела, докато Рамона явно надхвърля границите си със Соня Морган?

А какво ще кажете за това как Рамона се застъпва за Авива, след като Дрешер нарече нейния „бял ​​боклук“ миналия сезон на RHONY. Колко бързо забравя Рамона. Рамона пропусна партито на Хедър, защото Авива не беше поканена. Колко бързо Сингер забравя да нарече Авива психо! Така че, когато Кристен извика Рамона, че не се е появила на парти, на което преди това каза, че ще присъства, Сингер полудява по Кристен. Можете ли да си представите, че Рамона правеше парти и Кристен не се появи, защото беше обидена, че друга звезда на Домакините не беше поканена да присъства? Рамон Сингър щеше да загуби очните си ябълки! Накъде отива Истинските съпруги от Ню Йорк Рамона Сингър с цялото това лицемерно поведение? Рамона Сингър показва на RHONY, че няма маниери, няма такт и класа. Певицата се държи като дете, но когато я извикат за поведението си, тя обръща разговора обратно към някой или нещо друго, за да се отърве от нея. Певицата се намесва в бизнеса на Соня, когато младите мъже на Соня са едно от единствените неща в живота, които правят Соня щастлива в наши дни. Рамона твърди, че обича най-добрата си приятелка в домакините, но клюкарства за финансовите си проблеми на всеки при всяка възможност, потиска начинанията на Соня и сега е саботирала любовния й живот.

Певицата трябва да се отдалечи от нашите нюйоркски домакини! Освен че Рамона се държи като пълен луд, RHONY не успява да се справи с всеки епизод. Сюжети като Карол, която подобрява апартамента си, като изнася кухнята си, са смешни?! Когато Карол каза в своята изповед, че жените в Ню Йорк не използват кухните си, аз почти паднах от стола си. Живея в Ню Йорк и използвам кухнята си всеки ден. Въпреки че не съм богата звезда на „Истински съпруги“ в Ню Йорк, бих приготвила храната си сама, дори ако се мотая със Соня Морган в Ъпър Ийст Сайд. Е, това беше скучно, така че да се върнем към Рамона Сингър и нейния нов враг Кристен Таекман и тяхната ескалираща вражда, която вероятно ще направи RHONY приятен. А покупката на Рамона на климатик за инсталиране в къщата на Хедър беше безценна! Но нейната нелепа мини драма счупване в гората беше луда по Рамона. Започвам да изпитвам новооткрито уважение към любимата на начинаещите и феновете Кристен Таекман. Таекман също беше гласът на разума, когато не можеше да повярва, че домакините не използват красивите съоръжения в спа центъра миналата седмица. Те просто се мотаеха и пиеха, докато всяка друга жена би умряла, за да бъде в луксозния спа център без финансови ограничения.

Човече, получавам 30-минутен масаж и приемам всяка секунда, сякаш е последният ми ден на земята! Радвам се да знам, че Taekman не е толкова разглезен и неоценяващ, колкото другите домакини. Тя постоянно вика Рамона и не й позволява да се измъкне да се държи като нахалник. Нейните едноредове също са доста забавни.

„Соня е единственият човек, когото познавам, който може да изиграе невероятен фалит“, каза Кристен Таекман, позовавайки се на дълбоките финансови проблеми на Соня, докато Морган няма проблем да изпълни сметката в нахалния салон за 7 жени.

Таекман хвърли още една шутка в изповедалнята си, след като Рамона хвърли своето пино върху Кристен, казвайки: „Уча децата си да не удрят, да не хвърлят. Рамона пропусна ли тази бележка преди 65 години?

„Тя продължава да ме натиска. Не й хващам стръвта. Мисля, че я дразни още повече, че не й се отчайвам. Имам спокоен и рационален начин да се справя с нея и усещам, че това е ново за нея. Не е готино да хвърляш нещо на някого“, пише Кристен в блога си след шоуто.

Лозунгът на Кристен „Аз не съм най-острият инструмент в бараката... но съм хубав“ не дава справедливост на начинаещата домакиня. Нейният „инструмент“ е по-остър от тъпите инструменти на Рамона, Соня и Авива, взети заедно.

Ти на чия страна си? Кристен или на Рамона?