Излъчи се първият епизод от дългоочакваната уебтун драма „Cheese In The Trap“ и може би се чудите дали си заслужава шума. Тъй като не сме чели оригиналния уебтун, не можем да коментираме колко верен е за неговия източник, но ето пет причини, поради които може да искате да го гледате.

  1. Парк Хае Джин: Актьорът играе Ю Джун, студент, описан като едновременно популярен и все пак някак мистериозен. На пръв поглед той е красив, представителен и богат, което го прави много популярен. Но има още нещо за него и изглежда само един човек подозира това. Парк се справя чудесно със запазването на покер лице, така че рядко да подозираш истинските намерения на героя му. До края на първия епизод зрителите може да подозират, че той се интересува от Хонг Сеол, изигран от Ким Го Юн, но това не й е ясно. Тя е сигурна, че той има частен план за изтезания, създаден специално за нея.

  2. Ким Го Юн: Актрисата играе много симпатичен студент на име Хонг Сеол. Лесно е да се идентифицира с нейната борба да остане в училище и да се справя добре, въпреки че трябва да работи. Тя е от типа хора, които придобиват лоялни приятели, така че знаете, че е била до тях. Това е първата драма на Ким Го Юн, така че способността й да създаде симпатичен драматичен герой е впечатляваща.  3. Приятелите: Нам Джу Хюк и Парк Мин Джи играят лоялни приятели, които ще застанат до Хонг Сеол независимо от всичко. Героят на Nam Joo Hyuk рискува да изпадне в беда, за да я спаси. Парк Мин Джи е готова да сподели собствените си трудно спечелени пари, за да могат да ходят заедно на училище. Колкото и трудни да са нещата за Хонг Сеол, приятелите й са там, за да я подкрепят.

  4. Подсюжетът: В края на първия епизод зрителите се срещат с двама нови героя, които може да имат нещо общо с тайните, които Ю Джун пази. Лий Сунг Кюнг играе разглезено богато момиче, а Со Кан Джун играе нейния скитащ брат. Можем да очакваме тези герои да усложнят нещата както за Yoo Jung, така и за Hong Seol.

  5. Образът на живота в колежа: Драмата показва добрите и лошите аспекти на живота в колежа. От лошата страна има клики, снобизъм, самота и финансови борби, но от добрата страна има силно чувство за другарство и шанс, че ако работите усилено, можете да подобрите живота си.

Гледахте ли първия епизод? Какво си помисли? Ако сте чели webtoon, уведомете ни как се държи.