Искате ли да станете част от семейството на Cassano Geumga? Обзалагаме се, че го правите! Но приемането не е толкова лесно, колкото изглежда - настоящите му членове са куп талантливи личности и опитни бойци!

Рекордната K-драма, „Винченцо“, нямаше да бъде пълна без нейния постоянно забавен, очарователен и доверен екип, всички, които произхождаха от разпуснатия Geumga Plaza, който те наричаха дом.

Семейство Касано Геумга(Снимка: Instagram на seoljin_kim)

И дори след като приключи, зрителите все още не могат да преодолеят тези страхотни герои.

„Винченцо“ наистина имаше толкова незабравим отбор и ние сме благодарни, че ги срещнахме през първата половина на 2021 г.

Семейство Касано Геумга(Снимка: Instagram на seoljin_kim)

Всички сме си падали по харизмата на Винченцо Касано, но зрителите не бяха единствените, които бяха очаровани от италианския адвокат.

Новооткритото семейство на Винченцо не просто се отнасяше към него с изключително възхищение. Те бяха неговата система за подкрепа, докато влезе във война срещу Вавилон.

Запознайте се с повече от тези талантливи и винаги забавни членове на семейство Касано Геумга!

„Мълниеносни ножици“ на Chung Ju Owl Gang

Чой Дук Мун(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Г-н Так за първи път удиви жителите на Geumga Plaza с отличните си екшън каскади, когато група мъже ги заплаши за разрушаването.

След това Так Хонг Сик (Чой Дук Мун) стана новият герой на площада.

Урок: никога не подценявайте силата на неговата ножица!

Национален спортен фестивал Златен медал Борец

Янг Кюнг Уон(Снимка :)

Той беше решен да помогне на колегите си наематели и на италианския адвокат, така че когато Лий Чеол Ук (Янг Кюнг Уон) най-накрая се присъедини към Винченцо в унищожаването на враговете, той беше на луната.

Отначало изглеждаше слаб и много говорлив, но пожертва живота си, за да спаси Винченцо и доказа своята лоялност и храброст към най-скъпите си хора.

Национален спортен фестивал Златен медал Щангист

Сео Йе Хва(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Точно както силен е гласът й, съпругата на Лий Чеол Ук, Джанг Йон Джин, е имала най-силната физическа конструкция, за да защити своите колеги наематели.

Не се подвеждайте от нейната невинна и сладка аура, тъй като зад нея се крие силна и безстрашна личност.

Шампион по бокс в муха категория в Азия

Лий Ханг На |(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Кой би си помислил, че тя е нещо повече от това да сервира невероятни tteokbokki на площада?

Бяхме изненадани, когато открихме, че Kwak Hee Soo (Lee Hang Na) всъщност може да нокаутира всеки или онези, които биха се опитали да се закачат с жителите на Geumga!

Зареждане на боксов клуб в средното училище

Ким Че Мин(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Като майка, като син!

Ким Йънг Хо (Канг Чае Мин), който някога е бил непокорен ученик, научи основите, когато става въпрос за самозащита. Може би благодарение на побоите на майка му, за да го дисциплинира, той трябваше да използва техники за сваляне на лоши момчета.

Street Fighter стана танцьор

Ким Сеол Джин(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Музиката е неговият живот, както е показано в първите епизоди на „Винченцо“. Но зад плавните танцови движения на Лари Канг (Ким Сеол Джин) стои неговата история като боец ​​по улиците.

Независимо от това, неговата уникална бойна тактика, съчетана с изкуство, спаси Винченцо в Епизод 19 и неговите колеги наематели на Geumga.

Шампион на Ssreum от Chungcheonbuk-do

Ким Хьонг Мук(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Скритият талант на готвача Тото стана полезен в Епизод 19 - и разбира се, италианският адвокат беше повече от благодарен.

Припомняйки, Винченцо направи остри забележки срещу италианските си ястия. Но въпреки че не харесваше храната си, готвачът Тото доказа, че е горд член на семейство Касано Геумга, като се биеше заедно с консилиерите и защитаваше дома им.

Чао чао балон дуо

„Белият ангел“ от Geumga-dong

Ким Йънг Уонг(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Парк Сок До (Ким Йънг Уонг), който се нарече този на Гъмга видра , всъщност беше хирургическа медицинска сестра, което той разкри, когато Лий Чеол Ук се бореше за живота си във финала на „Винченцо“.

Той беше „белият ангел“ на Geumga-dong, което вероятно е причината винаги да е облечен в бяло. нали така?

„Spiraea“ на Geumga-dong

Лий Дал(Снимка: Официален Instagram на tvN)

Джон Су Нам (Лий Дал), заедно с Парк Сок До, промени мнението си и доказа лоялността си към новото им семейство.

Най-накрая се разкри, че е на Geumga-dong спирея , цвете, което означава победа, Jeon Soo Nam се бори със своите колеги наематели на Geumga Plaza, за да защити мафията consigliere.

Президент на фен клуба на Винченцо

Лим Чул Су(Снимка: Официален Instagram на tvN)

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Lim Chul Soo разкрива своята очарователна химия със Song Joong Ki във „Vincenzo“

Не на последно място е човекът, с когото трябва да си запазите среща, за да регистрирате името си и да станете част от фенклуба на Винченцо.

Той може да е агент на Националната разузнавателна служба и при това ръководител на екип, но г-н Ан (Лим Чул Су) имаше най-добрите спомени от живота си в момента, в който срещна Винченцо Касано.

Възхищението му от мафиотския консилиер беше на друго ниво!

Фенклубът „Oh My Consigliere“ предизвика смях в Епизод 19, с изключение на комичния му романс с Винченцо Касано. И спокойно може да се каже, че за по-добро фенгерлинг и фенбой над италианския адвокат е необходима светлинна клечка.

И така... имате ли какво е необходимо, за да бъдете член на семейство Geumga Cassano? Или фен клубът на Винченцо? Кажете ни в коментарите защо заслужавате да станете член!

Не забравяйте да споделите тази история с приятелите си!

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Актьорите на „Vincenzo“ се огъват, невиждани досега снимки в Instagram + гледайте последните кадри зад кадър

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс