„Полицейски университет“, достойната за шум любовна комедийна драма за пълнолетие, затвори завесите си след финалния си епизод.Наситеният със събития последен епизод предизвика шум и успешно накара своите лоялни зрители да плачат и да се кикотят във всяка сцена.

„Полицейски университет“ Епизод 16: Канг Сон Хо напуска училище и започва отново живота си

Финалният епизод набляга на решението на Канг Сон Хо (Джиньонг) да напусне училище и да започне отново живота си.

В предишния епизод Seon Ho подава формуляра си за прекратяване на допускането, тъй като желае да започне с чиста листа, поправяйки всичките си грешки.

Въпреки това той направи огромна изненада на уважавания полицейски университет, преди да отпадне.

Seon Ho хакна всеки сайт за онлайн хазарт и го замрази с логото на Zelkova Tree Foundation. Всеки, който се опита да влезе в сайта за хазарт, ще бъде разкрит.

Жестът достигна до националната телевизия, като донесе на комарджиите тъжна новина, но обратната на всеки почтен полицай.

Животът продължава в полицейския университет, романтиката изпълва въздуха

В продължение на много месеци Jo Joon Wook (Youngjae) и No Beom Tae (Lee Dal) обичат една и съща красива жена Lee Eun Ju (Byun Seo Yun).

Въпреки това Джун Ук, грижовен както винаги, отстъпва и отстъпва място на брат си и приятеля си. Въпреки огромното си обожание към старшата, той смята, че тя ще бъде много по-щастлива с неговия приятел.

Joon Wook подготви изненада за Eun Ju, но без да знае Beom Tae, това беше изненада и за двамата.

Докато Беом Тае и Юн Джу празнуват новата си романтика в живота си, О Кан Хи (Кристал) утешава разплаканата Джун Ук.

От друга страна, партньорите в престъплението На Рае (Ким Дже Ин) и Мин Гю (Чу Йонг У), които са харесали съответно Сон Хо и Канг Хи, създават романтика заедно, докато намират ново рамо да се облегнат един на друг.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Полицейски университет“ Епизод 15: Ча Тае Хьон арестува Кан Шин Ил, B1A4 Джиньонг решава да напусне училище

Дори любовният живот на професорите е интересен. Въпреки че професорът по джудо Хи Су (Хонг Су Хьон) изрично изрази романтичното си влечение към детектив Донг Ман (Ча Тае Хюн), в последния епизод нещата взеха огромен обрат.

Докато тримата професори вечерят заедно, професор Куон Хюк Пил (Лий Джон Хюк) предложи романтично партньорство на красивата професорка по джудо. Колкото и смешно да изглежда, Хи Су беше изненадана и изплю ябълковото си вино в лицето на строгия професор.

Kang Hee, Joon Wook, Beom Tae и 41-ата партида празнуват победата

Kang Hee, Joon Wook, Beom Tae и останалата част от 41-ата група амбициозни полицаи най-накрая завършват след своите жертви и упорита работа.

Сон Хо обаче не успя да завърши с тях, той все пак присъства на церемонията им, изглеждайки толкова горд с приятелите си и любовта на живота си, Кан Хи.

(Снимка: KBS)

В допълнение към това, Seon Hon най-накрая среща майката на Kang Hee, Jeong Ja (Kim Young Sun), която моментално го одобрява.

Канг Хи е изключително въодушевена, тъй като двамата хора, които обича най-много, са там, за да я подкрепят и да я развеселят в нейния специален ден.

Seon Ho започва отначало, ще спечели ли отново сърцето на Kang Hee?

С решителност и много опит, Сон Хо се връща в университета, готов да се изправи пред мечтите си сега, когато е станал по-умен, по-силен и по-добър.

Неговите приятели, Беом Тае, Джун Ук, Мин Гю и Канг Хи, както и професор Хюк Пил бяха щастливи да го видят отново в университета.

(Снимка: KBS)

Но най-гордият човек, който се похвали с него сред колегите си, беше неговият другар, приятел и баща Донг Ман. Детективът се върна на полето, за да служи на любимата си страна. Той също така на шега каза на Seon Ho, че трябва да завърши скоро, тъй като го чака в екипа за разследване.

Въпреки че се страхува да страда от болезненото и агонизиращо обучение на Чунграм, сърцето му е пълно с удовлетворение и щастие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:Ето 3-те разтърсващи сърцето сцени на „SeonHee Couple“ B1A4 Jinyoung и Krystal в „Police University“

Точно както обеща, Сон Хо се среща с Кан Хи на мястото, където се заклеха, че все още ще бъдат там един за друг.

Кан Хи, която го е чакала, плаче от радост. Двамата най-накрая споделиха топла, тясна прегръдка, наслаждавайки се на най-чакания си момент.

(Снимка: KBS)

И точно както обикновено завършват историите, Сон Хо целува Кан Хи с толкова много страст, копнеж и любов.

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.