Краят на основната история пристигна в Романтичен доктор Учител Ким “ и въпреки че някои от изборите му са умни, най-вече изглежда като прибързано заключение към теми, които се нуждаят от малко повече. От друга страна, ако сте очаквали с нетърпение юмручна битка между Yoon-wan и Teacher Kim, можете да го зачеркнете от списъка си с желания. Като цяло, краят предоставя това, което разумно би могъл доста добре.

' Романтичен доктор Учител Ким ' е доста фокусиран върху емоциите и моралните борби като сериал. Не се справяше най-добре с него през цялото време и аз съм говорил за изоставянето на най-предизвикателните му концепции много пъти преди. Независимо от това, неговите създатели все още се опитват да запазят тази текуща тема, като същевременно се поддават на търговските изисквания. Последният епизод е кулминация на основната морална борба и представя победен злодей.Юн-уан ( Чой Джин-хо-И ) не е бил интересен антагонист и съжалявам за изгубения потенциал на актьора и моралната борба, която някой по-малко анимационен би донесъл. Смятам, че тихото му поражение е подходящо и се радвам, че не навлизаме в процеса на неговото падение, но смятам, че някой, който е поел толкова голяма част от сериала с делата си, се нуждае от повече време и внимание. Предполагам, че създателите просто избягват това поради това колко прост е неговият характер.

Има и други теми, които не се разглеждат, като In-beom's ( Ян Се-джонг ) промени в характера и целенасочената му злоупотреба с Yeon-hwa ( Сео Юн-су ). Няма начин те да са били обработени за толкова кратък период от време, но малко затваряне би било хубаво. Вместо това ценното време отива за крайно ненужния страх от нараняване за Учител Ким ( Хан Сок-Кю ). Епизодът се бори между инжектирането на нови неща, за да накара зрителите да гледат до края, и затварянето на някои по-стари сюжетни точки.

Що се отнася до разни неща, които се приключват, хубаво е да се види, че се случва, въпреки че повечето драми биха ги изоставили. Изданието на д-р Муун ( Тае Ин-хо ) измамата се връща и най-накрая разбираме за изненадващо недраматичната минала връзка между председателя Син ( Джу Хьон ) и учител Ким. Може би в последното имаше нещо повече, но липсата на време промени това.

Оставям основната история на „Романтичният учител доктор Ким“ със смесени чувства. Сериалът определено е дефектен и като зрител съм силно разочарован да го видя да пада от ранната си грация. Като рецензент, който знае как тази индустрия третира историите и как рейтингите влияят на това, разбирам защо някои проблеми не могат да бъдат избегнати, но все пак намирам писането за проблематично. В крайна сметка сериалът е забавен, добре изигран и предлага това, което повечето зрители искат да гледат.

' Романтичен доктор Учител Ким ' е режисиран от Ю Ин-сик , написано от Кан Юн Кьонг и функции Хан Сок-Кю , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin и Ким Хонг-па .

Източник: HanCinema