KBS 2TV се подготвя за предстоящия дебют на „Младостта на май“ с участието на звездата от „Sweet Home“ Лий До Хьон.

Излъчващата мрежа дразни феновете със своите първи кадри с участието на 25-годишния актьор докато се трансформира в първокласен студент по медицина, Хуанг Хи Тае.

В наскоро разкритите кадри, звездата от „Отново 18“ излъчва жизнерадост на героя с игривото му изражение въпреки неочаквани събития в живота му.Актьори и премиера на „Младостта на май“.

Още през декември, KBS 2TV потвърди, че Лий До Хьон би водил предстоящото ретро-романтична драма, чието действие се развива през 80-те години на миналия век.

Освен актьора, мрежата обяви списъка с главния актьорски състав, включително Лий Санг И, Геум Сае Рок и колегата му от „Sweet Home“ Го Мин Си.

„Младостта на май“ се ръководи от Сонг Мин Йеоп, който също режисира драмата „Доктор затворник“ от 2019 г. и е насрочена за премиера през идния май.

Романтичната драма се развива в бурните времена на въстанието в Гуанджу.Той следва историята на Хуанг Хи Тае, непринуден студент по медицина, израснал в провинцията на Гуанджу.

Със своя остроумие и интелигентност той се опитва да се откъсне от стереотипа на възпитанието си, като постъпва в престижния колеж по медицина в Сеулския национален университет, където се смята за върхът на класа си.

Там той се срещна със студентката по медицински сестри от трета година Ким Мюнг Хи, изигран от Го Мин Си.

Точно като Hwang Hee Tae, Myung Hee също е издържала много трудности в живота, но отказва да се препъне и продължава да се бори за мечтата си.

Освен дуото, Geum Sae Rok и Lee Sang Yi ще изобразят братя и сестри Lee Soo-Ryeon и Lee Soo Chan, които имат противоположни личности.

Лий Су Чан е най-възрастният и носи отговорността за семейния им бизнес; от друга страна, брат му Ли Су Рьон е щастлив студент по право.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Лий До Хьон става емоционален от непрекъснатия успех на сериала „Сладък дом“

Актьорският състав на „Младостта на май“ посещава първо четене на сценарий

KBS 2TV публикува официалните снимки по време напърво четене на сценарий на „Младостта на май“присъства целият екип, включително главните звезди Лий До Хьон, Лий Санг И, Го Мин Си, Геум Сае Рок, Ум Хьо Сеоп, О Ман Сок, Ким Уон Хе, Хван Йън Хи и Шим Йи Йонг.

Освен членовете на актьорския състав, режисьорът Сонг Мин Йеб и сценаристът Лий Канг също бяха забелязани на масата за четене.

Тогава режисьорът на „Доктор затворник“ разкри, че предстоящата мелодрама ще „улови любовните и младежките истории“, които жанрът се опитва да представи.

Освен това той пожела да приключи успешно сериала, както и безопасността на всички.

„Повече от всичко друго се надявам, че можем да завършим снимките безопасно, без някой да пострада“, той каза.

Що се отнася до писателя Лий Канг, той сподели, че между актьорите има неоспорима химия, която дава справедливост на всеки герой.

Освен това той също така спомена как е измислил сюжета, като казва: „Винаги, когато пиша сценарий, сядам с мисълта да напиша писмо. Имам чувството, че вече получих отговора на тези писма.

ПРОВЕРЕТЕ СЪЩО: Сонг Кан каза, че иска да работи отново с Лий До Хьон в друг проект

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Флорес