Предстоящият научнофантастичен филм „Seobok“ продължава да предизвиква интереса на публиката със своя мощен актьорски състав с участието на Гон Ю и Парк Бо Гъм.

В новия преглед , сърцелопецът на Южна Корея изобразява ново ниво на броманс, докато разкриват въведението в „Ръководство за инструкции на Seobok“.

Видеото от 1 минута и 48 секунди показа зараждащото се приятелство между двамата, докато те побеждават няколко сили, които искат да завладеят Seo Bok.

Звездата от „Гоблин“, която играе ролята на Ки-Хун, бивш агент на разузнавателната агенция, приветства Сеобок, наречен първият клониран човек, изобразен от 27-годишния актьор.

Неговата мисия беше да прехвърли Сеобок на безопасно място, тъй като той притежава тайната за вечния живот.

Забавната част започва, когато Ки-Хун представя съветите и ноу-хауто, за да бъде със Seobok.

По време на първата им среща бившият агент се представи, като се ръкува със Seobok и каза „приятно ми е да се запознаем“, на което той отговори, като го попита дали е г-н Min Ki-heon.

Интересното е, че освен вълнуващата си сюжетна линия, научнофантастичният филм ще покаже и забавната страна на двамата герои.

Тъй като ролята на Парк Бо Гъм е създадена и отгледана в лаборатория, той не знае за живота извън научната лаборатория.

В следващата сцена Ки-Хун научи Сеобок как да яде юфка. Изненадващо, той обичаше инстантните юфка и поиска още две.

Дата на пускане на 'Seobok' и подробности

Режисьор и сценарист от Лий Йонг-джу, чиито предишни творби включват хитовия романтичен филм от 2012 г. „Архитектура 101“, дългоочакваният научнофантастичен филм се казва, че ще излезе едновременно в кината и на корейската стрийминг платформа Tving на 15 април.

Припомняме си, че „Сеобок“ първоначално трябваше да се излъчи по кината миналия декември; обаче, дистрибуторът на филма CJ Entertainment реши да отложи дебюта поради тревожните случаи на COVID-19.

„Решихме да отложим графика за пускане на „Seobok“, който трябва да излезе на екрани през декември, поради широко разпространения COVID-19“, споменава компанията в официално изявление.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Gong Yoo парадира с краткото си подрязване на пресконференцията на „Seobok“

Gong Yoo споделя подробности с предстоящия филм „Seobok“

По време на скорошната му изява с Корицата на Esquire Korea за априлския им брой Гонг Ю говори за подробностите относно предстоящия му филм с Парк Бо Гъм.

41-годишният актьор сподели как е да работиш със звездата от „Рекорд на младостта“.

Това ще бъде първият път, когато звездата от 'Влак за Пусан' ще работи заедно с двукратния победител в Baeksang.

По време на разговора си с екипа на Esquire той спомена, че това му напомня за по-младото му аз и описа Парк Бо Гъм като „изключително ярък и отговорен“ актьор и каза, че той „винаги се усмихва“ на снимачната площадка.

Въпреки Гон Ю иПарк Бо ГъмРазликата във възрастта на двамата успяха да интерпретират зараждащото се приятелство между хората и ИИ.

Освен дуото, филмът 'Seobok' ще включва и Джо У-Джин като шеф Ан на Бюрото за разузнаване, както и Джанг Йънг-Нам, който ще играе ролята на Им Се-Юн, а героят на Парк Бюнг-Юн ще бъде Шин Хак-Сун.

ПРОВЕРЕТЕ СЪЩО:Ето най-очакваните K-драми и филми за 2020-2021 г

KDramstars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс