Танг Джун Санг похвали своите „страхотни“ работни отношения с ко-актьори от „Move to Heaven“, особено Лий Дже Хун.

17-годишният актьор изигра Хан Геу Ру, интелигентен и невероятно надарен 20-годишен, който има синдром на Аспергер.

Въпреки болестта си, той работи като чистач на травми заедно с баща си, който притежава услугата за почистване, Move to Heaven.

Танг Джун Санг похвали съ-звездата на „Move to Heaven“ Лий Дже Хун

В неотдавнашното си интервю за Sports Chosun, Tang Jun Sang разказа подробностите относно опита си по време на снимачната сесия на хитовата драма на Netflix.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 탕준상 (@t_js0813)

Актьорът от „Аварийно кацане на теб“ спомена, че е чест да работя заедно със звездата от „Шофьор на такси“.

Нещо повече, той сподели, че неговата „химия“ с 36-годишния актьор се е проявила в драмата, което е помогнало на дуото да изобрази връзката на племенника и чичото.

„Мисля, че химията с Лий Дже Хун беше наистина, наистина добра“, спомена той.

Освен това, Танг Джун Санг също научи много, работейки с южнокорейския сърдечник и се сближи заради „Move to Heaven“.

„Станахме толкова близки и мисля, че нашата химия излезе щастливо.“

Звездата от 'Racket Boys' също сподели, че въпреки че е бил старши актьор, е успял да говори небрежно с Лий Дже Хун и е успял да му даде добър съвет.

Танг Джун Санг призна, че е голям фен на Лий Дже Хун

По време на интервюто младият актьор разкри, че е голям фен на Лий Дже Хун и винаги е гледал на него като на актьор.

Интересното е, че Танг Джун Санг сподели, че е бил изненадан, когато е научил възрастта на звездата от „Where Stars Land“ и си е помислил, че е в началото на 30-те, като казва, че „изглежда толкова млад“.

„Познавах актьора Лий Дже Хун от първия път, когато го срещнах, и той също беше голям фен, но не знаех истинската му възраст“, ​​спомена той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Лий Дже Хун с надежда за „Move to Heaven“ сезон 2 + разкрива какво мисли, преди да каже „да“ на роля

Лий Дже Хун изненада Tang Jun Sang на снимачната площадка на „Racket Boys“

След успешното си изпълнение като Хан Геу Ру в „Move to Heaven“, Tang Jun Sang ще се появи в нова Kdrama, „Racket Boys“.

В интервюто той разкри, че Лий Дже Хун му е изпратил камион с кафе на снимачната площадка на предстоящата му драма на SBS.

Той се почувства изненадан и в същото време благодарен, тъй като за първи път получава камион с кафе на снимачната площадка.

„Това е първата кола с кафе, която получих от актьор. Щастлив съм, че това е Лий Дже Хун и дори да е трудно, съм толкова благодарен, че успях да снимам здраво и да се чувствам горд благодарение на колата с кафе, която Дже Хун ми изпрати.

Говорейки за първия път, 'Move to Heaven' беше първата главна роля на младия актьор и призна, че изобразяването на Хан Геу Ру е било трудно.

Въпреки това той привлече вниманието на зрителя с впечатляващите си актьорски умения заедно с най-добрия си екранен приятел Хонг Сеунг Хи, който изигра Yoon Na Mu.

Възможно ли е „Преместете се в рая“ сезон 2?

Само седмици след излъчването на Kdrama „Move to Heaven“ по Netflix, се появиха слухове, че драмата ще има още един сезон.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Netflix Korea (@netflixkr)

В предишен репортаж сценаристът на драмата Yoon Ji Ryun сподели пред местно издание, че целият екип е поразен от положителния отговор на зрителите.

Що се отнася до възможността за втори сезон, Yoon спомена, че нищо не е потвърдено, но те го очакват с нетърпение.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Звездата от „Шофьор на такси“ Лий Дже Хун разкрива защо завижда на Ryu Jun Yeol + подробности за интензивната подготовка за „Move to Heaven“ на Netflix


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс