С премиерата на сезон 4 на „Грим“ на 24 октомври, новите членове на актьорския състав ще се присъединят към Дейвид Гуинтоли, Сайлъс Уиър Мичъл, Ръсел Хорнсби и Саша Роиз според Християнски днес .

Тереза ​​„Трубел“ Рубел, която беше представена през последния сезон като проблемният Грим, който Ник Буркхард (Гуинтоли) прие, ще помага на Ник „да види“ Уезенс за средното време, откакто Адалинд Шейд (Клер Кафе) го подмами да загуби своята Силите на Грим.

Според изпълнителен продуцент Дейвид Грийнуолт , Ник не само ще страда от загуба на способностите си, но и ще трябва да се справи с криза на идентичността.

Този път обаче Ник ще трябва да се сблъска с проблема за повече от един епизод в сезон 4 на „Грим“. Феновете обаче не трябва да се притесняват; той няма да бъде заменен от друг Грим. Ник ще си върне силите... в крайна сметка.

„Това ще продължи по-дълго от това със зомбита“, споделя още EP. — Но не само безкрайно. Достатъчно дълъг, за да открия проблемите около него.

Christian Today съобщи, че феновете могат да очакват нещо голямо да се случи по време на премиерния епизод на шоуто на NBC.

Актрисата от „Франклин и Баш“ Тони Тракс ще се присъедини към сериала за свръхестествени детективи като коравия заместник Джанел Фарис.

Според Christian Today заместник Фарис ще потърси помощта на Ник за разкриване на подозрително престъпление по магистрала. Тези престъпления ще бъдат свързани със собственик на склад за спасяване (Ерик Авари от „Склад 13“), за когото Ник най-вероятно ще подозира, че не е изцяло човек.

За разлика от предишните работни места обаче, тази ще донесе скръб на Ник. С изчезналите му способности на Грим, той ще бъде принуден да работи като нормално ченге. Той ще трябва да разчита на Трубел, за да разбере кои заподозрени са Wesens и кои са обикновени хора.

NBC по-рано представи новия Wesens, който Ник и приятелите му ще срещнат, включително чудовище, подобно на октопод, което ограбва спомени от жертвите си.

С първия епизод на сезон 4 на „Грим“, озаглавен „Благодарение на спомените“, подобният на октопод Wesen най-вероятно ще бъде първото чудовище, което феновете ще срещнат този сезон.