Повечето хора определено мразят изневеряващ мъж, особено лъжлив, слаб и неверен съпруг. Тези мъже не само карат жените си да се потреперят и искат да ги накарат да страдат в замяна, когато разберат за предателството, но забравят факта, че децата са тези, които страдат най-много, когато правят тази ужасна постъпка.

Актьорът Парк Хе Джун, който играе ролята на Лий Тае О в хитовата поредица „Светът на женените първоначално се съмняваше да играе като изневеряващ съпруг. Според неотдавнашното интервю с GQ Korea, когато ролята му беше представена, той не беше решил дали ще поеме ролята или не. Той вложи много мисли в това за дълго време.

Освен това той обясни, че не е достатъчно уверен, за да поеме такава роля, и чувства, че не може да изпълни ролята, която е трябвало да бъде, тъй като ролята на изневеряващ съпруг придава толкова много интензивност на героя.

Ролята на изневеряващ съпруг накара Парк Хе Джун да обмисли внимателно не само заради характера, но и начина, по който би могъл да изобрази толкова сложна роля. Леа Тае О има изключителни емоции, от лъжата на жена си и детето си и до изпълнението на обещание към любовницата си. Той добави, че графикът на снимките на K-Drama е сбит и той ще има ограничено време, за да се свърже действително с ролята.

„Ще мога ли да изпълня ролята, каквато е предназначена да бъде изпълнена?“ Попита той.

Въпреки много съмнения, Пак Хе Джун в крайна сметка се съгласи да поеме ролята, а неговият добър приятел и режисьор Byun Young Joo има голям фактор в решението му.

В крайна сметка Парк Хае Джун прие предизвикателството. Той добави, че Byun Young Joo, скъп приятел и филмов режисьор, е изиграл решаваща роля в това решение.

Byun Young-joo е жена режисьор, която прави документални филми. Тя беше част от PURN Production на режисьора Ким Донг Уон. Освен това тя беше основателка на феминисткия филмов колектив Bariteo.

Тя беше похвалена за нейния документален филм-трилогия за настоящите и миналите животи на „жени за утеха“ или тези, които са били отвлечени и сексуално малтретирани от японски войници по време на Втората световна война.

По време на телефонно обаждане, Byun Young-joo каза на Park Hae Joon: „За какво изобщо говориш? Разбира се, трябва да го направите. Просто го направете и го направете доколкото е възможно.

Тя също така спомена, че Хае Джун би било глупаво да не поеме ролята, тъй като негов партньор е Ким Хи Ае.

След разговора с жената режисьор той каза: „Събрах смелост да кажа „да“. Така че трябва да й благодаря за всичко това.

„Светът на женените“ има голям успех. В момента това е най-високо оценената корейска драма в историята на кабелната телевизия. И продължава да поддържа рейтинга си и в крайна сметка последните оставащи епизоди ще се покачат.

Както се оказа, Хае Джун всъщност е изиграл ролята много добре и той би бил доволен да знае, че много зрители, не само в Корея, очакват с нетърпение как ще завърши тази драматична поредица. И без съмнение той със сигурност се гордее с постигнатото в драматичния сериал.

Все още можете да гледате „Светът на женените“ всеки петък и събота в 22:50 KST.