Бони носи сърцето си на ръкава си, докато Су-хо често е загадъчен с чувствата си. Очевидната разлика между тези два типа личности е основният интересен аспект на 'Щастлива романтика' , така че бях облекчен, че този епизод най-накрая накара тези двамата да участват в някои продължителни случайни разговори. Това, разбира се, е относително понятие. Бони да се емоционира заради сестра си е небрежно за нея, дори ако повечето хора биха предпочели да го направят насаме, а не пред шефа си.

Су-хо обаче, че е шеф на Бони, добавя сложен ъгъл към връзката. Строго погледнато, той трябваше да я уволни за това, че се е свързала с него. Но Су-хо е добър симпатичен човек, който обикновено не се интересува да се държи по този начин, защото никой никога не се държи така, сякаш е важен. И като се има предвид как постоянните извинения на Seol-hee често се оказват неискрени, така че е лесно да разберем защо Soo-ho действа по този начин.

Seol-hee е полезна по-малко като герой със собствената си динамична роля в сюжета и повече като сравнение, защото нейната личност наистина е противоположна на тази на Бони в почти всяко отношение. Тематично 'Щастлива романтика' има много силни страни като тази. Вероятно най-добрият момент на взаимодействие между Бони и Су-хо в този епизод е, когато тя демонстрира колко щастлива е в резултат на нейните доста луди религиозни обсесии. Су-хо все още смята, че вярванията на Бони са суеверни и луди, но започва да осъзнава, че положителният ефект, който имат върху Бони, е съвсем реален.Трябва да отбележа обаче, че все още съм доста скептичен към този писател Чой Юн-гьо прави нещо от това умишлено, защото толкова голяма част от останалото 'Щастлива романтика' е малко повече от пълнител. Цялото отстъпление на служителите е най-вече само извинение за всички да карат мръсни велосипеди. Разбира се, оптиката на това е по-подредена от всички, които се мотаят в офиса, въпреки че е в противоречие с целия краен срок, който е произволно предварително зареден.

Да, с всеки изминал епизод става все по-ясно, че никой от продуцентския екип не знае или не се интересува как всъщност работи разработката на видеоигри. Може да е по-лесно да игнорирате тези раздели, освен че основната цел на бедния Geon-wook в историята в този момент е да повдигне усложнения, като е известна знаменитост, свързана с видеоигра. Това е толкова странен източник на конфликти, че дори не съм сигурен как да реагирам на него.

Източник: HanCinema