„W: City of Undying Women“ е една от най-очакваните драми за 2021 г. Когато беше обявено тяхното предполагаемо начало на продукцията този февруари, мнозина бяха развълнувани да го видят, тъй като това е поредната драма, ръководена от режисьора Oh Jin Seok .

Въпреки това, в ексклузивно интервю, директорът Oh Jin Seok направи директно изявление на следобеда на 15 януари, като каза: „Времето за формирането също е забавено според производителността на производството, а не загубата на продукция.“

Той продължи и обясни, че първоначално са планирали да започнат снимките през февруари. Въпреки това, поради разпространението на COVID-19, те имаха затруднения с производството. Въпреки това пандемията не се подобри - влоши се. Затова решиха да отложат снимките, а в същото време и формирането също се забави.Освен това, режисьорът О подчерта, че актрисите, планирани да се появяват за неопределено време, могат да добавят повече щети. В крайна сметка те ще започнат производството, когато ситуацията започне да се подобрява и се създадат условия за заснемане.

Поради ситуацията продукцията на „W: Град на неумиращите жени“ е спряна и те се стремят да я организират през втората половина на 2021 г., като повишат степента на завършеност в предпродукционен формат.

„W: Град на неумиращите жени“ е за две жени, които живеят по различен начин, намериха се и се хванаха за ръце, за да изоставят всичко, което имаха преди себе си, за да създадат свят, в който справедливостта и истината надделяват.

Историята ще обиколи една жена, където, разбира се, тези две жени няма да се спрат пред нищо, за да се борят за истината. Силата и близостта на това, което жените могат да направят, ще бъдат привидно центрирани. Както всички знаем, много от тях са защитници на феминизма, тъй като много жени все още страдат от неравенство между половете.

Сюжетът все още не е напълно обяснен, съдейки по заглавието, женска сила определено е подчертано в този предстоящ проект.

Певицата-танцьорка Uhm Jung Hwa и многократно награждаваната актриса Ким Сун А ще бъдат главните дами в драмата.

Интервю с режисьора О Джин-Сок относно отлагането на продукцията на предстояща драма(Снимка: Uhn Jung Hwa)

Uhm Jung Hwa е певица, танцьорка и актриса, която е определяна като „евъргрийн“. Тя се смята за една от най-влиятелните жени в Южна Корея в развлекателната индустрия. Тя е призната от много жени художници като техен модел за подражание.

Тя започва кариерата си като член на телевизионната компания MBC през 1987 г. и прави своя дебют на големия екран във филма „Брачна история“ през 1992 г.

В „W: Град на неумиращите жени“ се казва, че актрисата изобразява ролята на адвокат по труда и човешките права на име О Сеунг Сук. Тя ще бъде състрадателен адвокат, готов да помогне на тези, които имат проблемни сърца.

Освен това актрисата-ветеран Ким Сун А ще играе Хуан До Хи.

Актрисата е най-известна с главната си роля на Ким Сам Сун в популярния телевизионен драматичен сериал от 2005 г. „My Lovely Sam Soon“ с Hyun Bin и тази роля я накара да грабне титлата за най-добра актриса на наградите на Korea Broadcasting Producers Awards.

Интервю с режисьора О Джин-Сок относно отлагането на продукцията на предстояща драма(Снимка: Ким Сун А)

Тези две свирепи дами със сигурност ще бъдат идеални за ролите си в една от най-очакваните драми.

Въпреки че продукцията им може да бъде отложена, режисьорът О ще представи тази драма с големи очаквания. Режисьорът О Джин Сок е и режисьор на драмата със съспенс „Yong Pal“ и на „My Sassy Girl“ от 2017 г.

Харесайте и се абонирайте за Kiltandkeeley за още актуализации.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Лиза Паркър