Феновете са развълнувани от предстоящия „Joseon Exorcist“, тъй като актьорският състав и режисьорът споделиха някои от най-важните моменти от дългоочакваната драма на SBS.

Излъчен на този 22 март, всеки понеделник и вторник, той следва историята на крал Таеджонг, изигран от Кам У Сун, и двамата му сина, принц Чунгньон и принц Янгньон, изобразени от Джанг Донг Юн и Парк Сун Хун. Техният стремеж е да спасят Чосон от злите духове.

Режисьорът Shin Kyung Soo разкрива защо „Joseon Exorcist“ е различен от другите сериали, посветени на зомбита

В скорошна пресконференция, Режисьорът Shin Kyung Soo обясни какво отличава „Joseon Exorcist“ от другите сериали за зомбита.Той спомена, че са искали да „създадат реалистично чувство на ужас“ чрез „реални исторически фигури в драмата“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на SBS drama (@sbsdrama.official)

Освен това режисьорът, чиито известни творби включват „Цвете Нокду“, „О, мистериозният“ и историческата драма „Корените на трона“, сподели как са се появили с идеята да имат зли духове като антагонист.

„От гледна точка на крал Теджонг, искахме да се запитаме дали той се чувства толкова комфортно, колкото историята го помни, или наистина имаше съмнения и страхове. Така стигнахме до идеята за зли духове, които контролират ума.

След съобщението на мрежата, че „Joseon Exorcist“ се очаква да дебютира някъде тази година, публиката не може да не го сравни с трилъра на ужасите от периода. царство .'

тПрипомняме, че хитовата поредица също се развива при династията Чосон с участието на Джу Джи Хун като престолонаследника принц Лий Чанг и Бае Дуна като лекаря Сео-би.

По време на пресконференцията Шин Кюнг Су спомена, че сериалът на Netflix е послужил като „брилянтна отправна точка“ за техния екип.

Междувременно той посочи, че „Кралството“ се фокусира върху чумата, причинена от чудовищни ​​същества, докато „Joseon Exorcist“ се върти около „зли духове и демони“.

„Нашата драма включва зли духове и демони в различни форми и форми. Мисля, че това ни отличава от „Кралството“. Ние отиваме отвъд физическия аспект и в психологическия и религиозния аспект“, обясни режисьорът въз основа на скорошния доклад.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Преглед на „Joseon Exorcist“: Jang Dong Yoon, Kim Dong Jun и Geum Sae Rok работят заедно, за да се борят със злото

Актьорите на „Joseon Exorcist“ споделят някои акценти за предстоящата серия

Освен режисьора на пресконференцията присъстваха главната и поддържащата роля.

Актьорите, които се появиха на събитието, включват Kam Woo Sung, Jang Dong Yoon, Kim Dong Jun, Park Sung-Hoon, Jung Hye Sung, Seo Young Hee, Geum Sae Rok, актрисата от „Next Door Neighbor” Lee Yoo Bi.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на SBS drama (@sbsdrama.official)

По време на пресконференцията Лий Ю Би, който изигра ролята на хората на престолонаследника Янгьонг, Ео-Ри, похвали „зашеметяващата“ визуализация на продукцията и увери зрителите, че „ще бъде забавно“.

Същото важи и с Геум Сае Рок , чийто герой е Hye-Woom, известен още като музата на трупата Sadangpae, която сподели, че са заснели дългоочаквания сериал през зимата. Освен това тя се надява, че тяхната страст и упорита работа с „Joseon Exorcist“ могат да бъдат „преведени“ след дебюта на шоуто.

По-рано тази седмица мрежата разкри своя тийзър плакат и видео , представяйки главните актьори за предстоящата драма на историческа тема на SBS.

ПРОВЕРЕТЕ СЪЩО: Лий Ю Би получи контузия на снимачната площадка на „Joseon Exorcist“

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс