Шокиран и недоверчив, телефонът съдържаше снимки на съпруга й Ли Тае О с техните приятели и непозната жена в курорт. Във втория епизод на „Светът на женените“ Джи Сун У открива, че най-близките й приятели са знаели за тайната афера на съпруга й. Тя се чувстваше предадена и наранена. Тогава тя разпозна младата дама като Йео Да Кюнг, дъщеря на нейния търпелив и богат бизнесмен.

Цялото семейство присъства на партито на Тае О. Сун У се взря в Да Кюнг отдалече. Тямислеше да убие съпруга си, но синът й осъзна и се събуди от въображението й. Тя продължи с празника и приготви тортата за Tae Oh. По време на речта си за рождения ден Тае О поздрави всичките им гости. Той също така благодари на съпругата си Sun Woo за организирането на събитието

В края на речта си той й каза „Обичам те“ и всички се развеселиха. Sun Woo се приближи до Tae Oh в центъра и го целуна. Да Кюнг видя жеста на семейната двойка и се обърна. На Sun Woo й прилоша всичко, което се случи само за един ден, така че тя се прибра рано, оставяйки Tae Oh с посетителите и техния син Лий Джун Йънг.Докато Сън У отсъстваше, това даде на Тае О шанс да говори с Да Кьонг. Те се срещнаха в градината, като Да Кьонг се почувства разстроен от посланието на Тае О за жена му. Той обаче обясни, че е правил фалшиви действия, за да покаже на хората и на Sun Woo, че му пука. Да Кюнг го заплаши да приключи брака си, иначе тя ще го направи сама. Тае О убеди Да Кьонг да му даде време. Той протегна ръка към нея и даде интимна целувка на Да Кюнг.

Стигайки до стаята си, Sun Woo взе куфара и опакова всички дрехи на Tae Oh. Тя планираше да накара Тае О да напусне къщата. Много неща й хрумнаха. Изведнъж Joon Young пристигна със Sul Myung Sook. Джун Йонг отиде в стаята си и заспа.

Sun Woo се изправи срещу Myung Sook относно нейните познания за тайната афера на Tae Oh и й изкрещя, че не й е казала истината. Мюнг Сук поиска прошка, но безуспешно, което я накара да си тръгне. Тя отиде в стаята на Joon Young и си спомни, че той иска да прекара бейзболния си лагер с баща си. Sun Woo се почувства по-объркана дали ще се справи с изритането на Tae Oh от къщата или не. Тае О пристигна късно вечерта пиян и направо си легна да спи.

На следващата сутрин Sun Woo приготви закуска и поздрави Tae Oh. Тя не спомена, че е знаела за аферата му. Тя остави сина му да се наслади на заниманието с баща си. Sun Woo отиде на работа, докато Tae Oh придружи сина им до бейзболен лагер за една нощ.

По-късно следобед Сун У прие нов пациент в своята клиника, не друг, а любовникът на съпруга й: Да Кюнг. Тя поиска медицинска консултация. Sun Woo беше изненадан да я срещне, но тя се престори, че не знае нищо за аферата на Da Kyung със съпруга й. Мюнг Сук видя Да Кюнг да влезе в клиниката на Сун У.

Да Кюнг каза, че се чувства болна, слаба и няма апетит и че тялото я боли. Sun Woo взе кръвна проба, за да провери евентуални инфекции и да я помоли за изследване на урината. Sun Woo попита Da Kyung дали е сексуално активна и се вижда с някого в момента. Да Кюнг потвърди, че има връзка с женен мъж. Sun Woo се сдържа и продължи със своите бележки. Да Кюнг продължи, че съпругата на мъжа не знае за връзката им.

Sun Woo се изправи и провери за тест за бременност с урината на Da Kyung и той излезе положителен. Тя се почувства шокирана. Тя каза на Da Kyung за бременността си. Да Кюнг беше зашеметен и излезе да говори с гинеколог. Мюнг Сук отиде в офиса на Sun Woo и сподели, че Da Kyung е поискал аборт.

Tae Oh и Joon Young се върнаха от бейзболния лагер. Sun Woo приготви пържола за вечеря и с радост говореше за бейзбол със семейството си.

На следващата сутрин Сун У изчака Тае О за закуска. Тя се изправи срещу него за аферата му, но той само го отрече, докато Мюнг Сук, гинекологът, се свърза с Тае О и му каза, че Да Кьонг е бременна.

Tae Oh напусна къщата им и каза на Sun Woo, че има спешни неща за вършене.