Романтичната корейска драма на TVN, Crash landing on You, се разгорещи и много хора са привлечени.Crash Landing On You изобразява историята на богата южнокорейка на име Yoon Se Ri, която се играе от Son Ye Jin. Тя притежава голяма компания за грижа за кожата и облекло, наречена Se Ri's Choice.

Докато летеше с парапланер, за да тества едно от дрехите си, се появи силно торнадо, което я отнесе и я принуди да извърши аварийно кацане в Северна Корея. Заседнала на дърво, тя среща Ри Джунг Хюк, който се играе от Хюн Бин, елитен севернокорейски офицер в армията.

Поради безспорната химия на Yoon Se Ri и Ri Jung Hyuk и невероятната сюжетна линия на драмата, много зрители са увлечени и са влюбени в драмата. По-долу са трите най-незабравими романтични сцени от драмата.

1. Ri Jung Hyuk винаги спасява Yoon Se Ri

Няколко пъти в драмата Ри Джунг Хюк винаги спасява Юн Се Ри. Единият е, когато Юн Се Ри трябва да отиде на летището, за да може да се върне в Южна Корея, когато внезапно дойде конвой от камиони и се отправи към превозното средство, в което се намира. за да я спаси. За съжаление, Ri Jung Hyuk нарани рамото му, след като тя покри Се Ри, за да я предпази от изстрела. Карането на мотоциклета на Ри Джунг Хук не беше единствената причина зрителите да бъдат толкова запленени от епизода, но и заради романса между Yoon Se Ri и Ri Jung Hyuk. Той искаше да бъде наранен само за да я защити, а Се Ри беше готова да остане в Северна Корея заради критичното състояние на Ри Джунг Хюк.

2. Те са обречени да бъдат един с друг

Когато се появи сцената, в която Ри Джунг Хюк свири пиеса за пиано, която написа за покойния си брат в Швейцария, той не знаеше, че Се Ри също е наоколо в Швейцария, защото тя преживява труден момент в живота си. Тя слушаше какво свири той на пианото и това беше една от причините, които я спасиха и й вдъхнаха надежда. След като я чу, тя запази мелодията на песента в сърцето си, питайки хората за заглавието на пианото, което чу. Така че, когато чу Ри Джунг Хюк да свири мелодията, тя беше изненадана да открие, че те са били свързани в съдбовен момент в миналото.

3. Прощалната целувка

Въпреки че Ри Джунг Хюк и Юн Се Ри не искат да се оставят един друг, те знаят, че трябва да се разделят, тъй като Се Ри ще се върне в Южна Корея през демилитаризираната зона. Тъй като Ri Jung Hyuk иска да прекара малко повече време с нея, той нарочно ги изгубва, но в крайна сметка намира демилитаризираната зона. Докато и двамата пристигат на местоназначението си, Ри Джунг Хюк казва, че не може да мине пеша от мястото, където е бил. Въпреки това, докато Yoon Se Ri си тръгва, докато плачеше, той внезапно влезе в демилитаризираната зона, казвайки, че една стъпка трябва да е наред и я целуна за сбогом.

На 25 януари Crash Landing on You няма да излъчи нов епизод, но ще излъчи специален епизод и съдържание зад кадър заради Лунната нова година.