Ким Сон Хо е един от най-търсените актьори в южнокорейската телевизионна индустрия днес. След актьорското си изпълнение „Start-Up“, той е резервиран и зает с множество проекти. Но как той поддържа перфектно пропорционалното си тяло въпреки забързания си списък?

Фитнесът е най-добрият приятел на Ким Сон Хо

Както се вижда в някои епизоди на шоуто „2 дни и 1 нощ“, където актьорът Ким Сон Хо се появява като редовен член на актьорския състав, той понякога показва страхотната си физика и перфектно оформено тяло.

В един от клиповете от шоуто Ким Сон Хо парадира с корема си и мускулестите си бицепси, докато поема наказанието си за загуба от колегите си в мач.

Феновете и зрителите се чудят как може да поддържа такава страхотна форма, въпреки че е много натоварен поради графиците си.

Неговата тайна? Посещение на фитнес залата. Великолепният актьор Ким Сон Хо понякога споделя своите видеоклипове от фитнес залата и тренировки в личния си акаунт в Instagram.

Ким Сон Хо(Снимка: Kim Seon Ho Instagram)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Състояние на връзката на Ким Сон Хо 2021 г.: Наистина ли звездата от „Стартиращата компания“ се среща с актрисата от „Истинската красота“ Мун Га Йънг?

Ким Сон Хо вдига тежести, за да натрупа мускули, особено на бицепсите си. Той също така прави половин час бягане на бягащата пътека.

Ако не е във фитнеса, той се грижи да започне деня си с тренировки у дома. Освен това прекарва почивните си дни, занимавайки се с дейности, които ще укрепят тялото му.

Ким Сон Хо(Снимка: Kim Seon Ho Instagram)

Перфектно пропорционалното тяло на 36-годишния актьор, широките рамене, мускулестите бицепси, големият гръден кош и дефинираните коремни мускули са наистина плод на упоритата му работа.

Важни съвети за здравето на Ким Сон Хо

Освен физическата кондиция, Ким Сон Хо се грижи добре и за психическото си състояние. Веднъж той разказа на Forbes тайните си за здравословния начин на живот.

Ким Сон Хо(Снимка: Kim Seon Ho Instagram)

Интересното е, че актьорът от 'Start-Up' има силно чувство за самодисциплина. Със своя тренировъчен режим той също се храни чисто и здравословно.

Но най-важният съвет, който той разкри, е сънят. По думите му той винаги спи рано, за да успокои ума и тялото си.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВАТЕ: Рутинна тренировка на Сонг Кан 2021: Как звездата от „Въпреки това“ поддържа стройната си физика?

Актьорът каза, че сънят е най-важната част от поддържането на здравето. С това той съчетава съветите си с рутината си за тренировка.

Ким Сон Хо(Снимка: Сол)

Ким Сон Хо, освен че е толкова талантлив, е и добре дисциплиниран човек. Несъмнено страхотната му физика и здравословното му аз говорят сами за себе си, тъй като са продукт на неговите усилия.

Ким Сон Хо(Снимка: Сол)

Хванете прекрасния актьор в предстоящата му драма 'Родният град Ча-ча-ча“ с легендарната актриса Шин Мин А и Лий Санг И . Гледайте тийзъра тук .

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Състояние на връзката на Ким Сон Хо 2021 г.: Наистина ли звездата от „Стартиращата компания“ се среща с актрисата от „Истинската красота“ Мун Га Йънг?

Какво можете да кажете за рутинните упражнения на Ким Сон Хо и здравните съвети? Коя от неговите драми е любимата ви? Споделете го с нас в коментарите!
Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.