41-годишната актриса от „Сбогом, скъпа жено“ се присъединява към най-новия романтичен комедиен драматичен сериал на KBS2 „Police University“ с актьора от „Заедно с боговете: Двата свята“ Ча Тае Хьон, член на B1A4 и актьор от „Love In The Moonlight“ Юнг Jinyoung и членът на f(x) Krystal Jung.

(Снимка: KBS)

Хонг Су Хюн ще играе ролята на професор по джудо в „Полицейски университет“

Актрисата Хонг Су Хюн се присъединява към предстоящата драма „Полицейски университет“ като Чой Хи Су, енергичният и весел професор по джудо с ексцентрична личност.

Професорът по джудо имаше блестяща кариера като играч, но реши да работи като професор в Националния полицейски университет.

(Снимка: KBS)

В наскоро пуснатите снимки актрисата Хонг Су Хьон показва своите примамливи визуални образи. Професорът по джудо се настанява удобно между неудобните студенти Канг Сон Хо (изигран от Джиньонг от B1A4) и О Канг Хи (изигран от Кристал от f(x), показвайки хладното си и хладно настроение като техен професор.

Въпреки твърдия и твърд външен вид като професор по джудо, нейният герой е добър слушател и съпричастен.

(Снимка: KBS)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ:Ча Тае Хьон и Лий Джон Хюк са си полярните противоположности в новите кадри на „Полицейски университет“

Очаква се професорът по джудо Чой Хи Су да покаже динамиката на отношенията си със своите ученици и като приятелско рамо, на което учениците могат да се облегнат, когато имат нужда.

Любопитството на феновете и зрителите към новата героиня нараства, тъй като снимките показват различна нейна страна. Обикновено светлите й и свирепи очи са мрачни.

(Снимка: KBS)

Зрителите очакват да счупят здравата обвивка на Чой Хи Су (Хонг Су Хюн) и познават нейните вътрешни чувства и по-дълбоки емоции с напредването на историята и драмата.

Кариерата на Хонг Су Хьон през годините

Актрисата Хонг Су Хьон започва кариерата си като търговски модел. През 1999 г. тя започва своята актьорска кариера и се появява в множество драми като поддържаща роля.

Актрисата остава в телевизионната индустрия, като играе поддържащи и второстепенни роли в продължение на десетилетие.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И:Jeon Do Yeon и Ryu Jun Yeol са изгубени в собствената си меланхолия в новата драма на JTBC

Хонг Су Хюн придоби слава след ролята си на принцеса Кюнгхе в историческа романтична драма „Човекът на принцесата“ от 2011 г. с Мун Че Уон, Парк Си Ху, Ким Йонг Чеол, Сонг Джон Хо, Ли Мин У и Лий Сун Дже.

(Снимка: KBS)

Тя също участва в странната романтична комедийна драма от 2021 г. „History of a Salaryman“ и в романтичната драма от 2012 г. „Сбогом, мила жено“, най-забележителната й работа.

Очаква се новият й герой като професор по джудо в романтичната комедийна драма „Полицейски университет“ от 2021 г. да покаже нейната гъвкавост и блясък като актриса.

Резюме на драмата „Полицейски университет“ и дата на излизане

(Снимка: KBS Drama)

„Полицейски университет“ (известен още като „Полицейски клас“) с участието на актьора Ча Тае Хьон, Джиньонг от B1A4 и Кристал от f(x) разказва историята на професор с 20 години опит в криминални убийства и киберразследване, който се обединява с първокурсници студенти, хакер и майстор на джудо, за специално съвместно разследване.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА: Шин Мин А и Ким Сон Хо вярват в любовта от пръв поглед в новия тийзър на „Hometown Cha-cha-cha“

(Снимка: KBS Drama) (Снимка: KBS)

Yoo Young Jae от B.A.P., Lee Dal, Chu Young Woo и опитният актьор Lee Jong Hyuk също ще се появят в драмата.

(Снимка: KBS)

Драматичният сериал е режисиран от Yoo Kwan Mo, автор е Мун Мин Джунг и продуциран от KBS Drama Production.

Премиерата на „Полицейски университет“ е на 9 август от 21:30 часа. KST на KBS2.

ICYMI, вижте най-готиния тийзър на „Полицейски университет“ тук:

Следвайте KDramastars за още актуализации на Kdrama, KMovie и знаменитости!

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Илайджа Мюли.