На 9 ноември актьорският състав на „Сега, ние се разделяме“ Сон Хе Кио, Джанг Ки Йонг, Чой Хи Су, Ким Джу Хеон, Парк Хьо Джу, Юн На Мо и режисьорът Лий Гил Бок присъстваха по време на подготовката на драмата -записана пресконференция.

През август беше съобщено, че продукцията на сериала ще направи пресконференцията предварително, за да може Джанг Ки Йонг, който е един от главните водещи, да участва, преди да се запише в армията.

„Сега се разделяме“ няма злодеи

Давайки на публиката ново начало и въведение за драмата, режисьорът Лий Гил Бок незабавно пристъпи към обяснението на концепцията на сериала. Тъй като ще бъде за историята на живота през любовта и раздялата, той потвърди, че „Сега, ние се разделяме“ няма никакви антагонисти. Той продължи да казва, че като демонстрира правилно таланта на техните актьори и показвайки топли емоции, сериалът ще получи много любов от зрителите.СВЪРЗАНА СТАТИЯ:Актрисата Сонг Хе Кио от „Сега се разделяме“ не съжалява, че направи още една романтична драма през 40-те си години

Актьорският състав представя своите герои

След неговия ред звездите започнаха да представят своите герои. Сонг Хе Кио беше първа и сподели: „Аз ще играя мениджъра на дизайнерския екип, Ха Йън Юн. Тя има здраво мислене за отношенията си с хората около нея. Тя също е страстна, когато става дума за любов и кариера. Актрисата от „Потомците на слънцето“ призна, че заради ролята си е учила много, за да се потопи напълно в новата си роля.

„Сега се разделяме“ Актьорите на Джанг Ки Йонг, Сонг Хе Кио и други дават кратък поглед върху новооткритото си приятелство по време на пресконференцията на Drama(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Джанг Ки Йонг, от друга страна, каза, че неговият герой Yoon Jae Guk е страстен моден фотограф и човек, който е честен, когато става въпрос за любов.

Ким Джу Хеон представи ролята си на Сок До Хун, професионалист, който работи в модния PR. Междувременно неговата екранна партньорка Чой Хи Со сподели, че тя влиза в ролята на Хван Чи Сук, генерален директор на екипа. Тя добави, че въпреки че нейният герой е богат и има всичко, от което се нуждае, все още има липсващо парче в живота й.

„Сега се разделяме“ Актьорите на Джанг Ки Йонг, Сонг Хе Кио и други дават кратък поглед върху новооткритото си приятелство по време на пресконференцията на Drama(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Междувременно Пак Хьо Джу, който ще играе героя на Джон Ми Сук, намекна на зрителите, че трябва да очакват с нетърпение близкото приятелство на момичетата в драмата. И накрая, съпругът й в сериала Yoo Na Moo ще играе Kwak Soo Ho, генерален мениджър на компанията на Seok Do Hoon.

 (Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Джанг Ки Йонг и Сонг Хе Кио признават защо избират да участват в „Сега, ние се разделяме“

Сонг Хе Кио сподели, че й хареса да прави „Сега, ние се разделяме“, защото концепцията е реалистична, а героят на Ха Йонг Юн е на същата възраст като нея и определено може да се свърже с нея. Женската звезда също се почувства благодарна, че играе с Джанг Ки Йонг.

От друга страна, Джанг Ки Йонг сподели, че е било съдбовно да може да се появи в „Сега, ние се разделяме“, преди да замине за военна служба. Главният актьор призна, че е избрал да направи проекта, защото харесва сюжета на драмата, която включва мода и се интересува от любовната история на главните герои. Това също беше добра възможност за него да изиграе зрели актьорски роли, преди да навърши тридесетте си години.

„Сега се разделяме“ Актьорите на Джанг Ки Йонг, Сонг Хе Кио и други дават кратък поглед върху новооткритото си приятелство по време на пресконференцията на Drama(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Сонг Хе Кио добави, че се е сближила с Пак Хьо Джу и Чой Хи Су по време на снимките на драмата. Тримата изпитаха съжаление, че продукцията най-накрая приключи. Те са работили заедно и преди, но се срамуват да говорят помежду си, но се радват, че се срещнаха отново, за да направят друга драма и там намериха приятелство един с друг, каза Сонг Хе Кио.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: SBS представя по-интензивна история на героите на Сонг Хе Кио и Джанг Ки Йонг в трейлър на „Сега, ние се разделяме“ + Ето защо драмата е оценена на 19+

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.