Епизод 8 на „Сизиф: Митът“ ще включва пътуването на Парк Шин Хе и Чо Сеунг У в намирането на „Сигма“.

Взрив от миналото: Как Симга (Ким Бюнг Чул) е планирал всичко

Внимание! Спойлери ще бъдат споменати по-долу!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния Instagram на JTBC drama (@jtbcdrama)

Епизод 8 започва с ретроспекция на Хан Тае Сан (Хео Джун Сок) по релсите и той открива мъж, легнал с куфарче до себе си. Мъжът изглежда е в безсъзнание и държи снимка.

Когато Тае Сан проверява снимката, той е шокиран да види, че това са той и брат му Хан Тае Сул (Чо Сеунг У). Мъжът стана и Тае Сан се опита да го спре, но беше разсеян от влака и те тръгнаха по различни пътища. Този човек всъщност е Сигма (Ким Бюнг Чул).

(Снимка: Официален Instagram на JTBC (jtbcdrama))
„Сизиф: Митът“ Епизод 8: Парк Шин Хе и Чо Сеунг У преследват Сигма

Сигма се озовава на улицата и напада мъж и отнема дрехите му. Той се опитва да намери квартира и отключва куфарчето. Той знае, че е през август 2001 г. Той инвестира в цените на акциите, а също и в конни надбягвания.

Тъй като идва от бъдещето, той знае точно събитията, които ще се случат по-нататък. Той стана богат само за миг. След това работи с борсов брокер на име Ким Донг Хьон (Лий Дже Уон) за бъдещите си инвестиции в акции. Тогава 9/11 се случва в Америка, Сигма и Ким Донг Хьон се възползваха от това злощастно събитие и моментално станаха много богати.

(Снимка: Официален Instagram на JTBC (jtbcdrama))
„Сизиф: Митът“ Епизод 8: Парк Шин Хе и Чо Сеунг У преследват Сигма

Сигма започна плана си да се сближи с Хан Тае Сул, като се обърна към Ким Хан Йънг (Джон Гук Хван), ИТ инвеститор. Когато се срещнаха, Сигма предложи лекарства за удължаване на живота на болната съпруга на Хан Йънг в замяна на това той да инвестира в компанията на Хан Тае Сул.

Прочетете също: Парк Шин Хе сключва сделка със Сунг Донг Ил в последния епизод на „Сизиф: Митът“

Park Shin Hye & Cho Seung Woo преследват Sigma

Бързо напред към днешния ден, Хан Тае Сул е обсебен от намирането на Сигма и я търси чрез своя високотехнологичен компютър с разпознаване на лица. Канг Со Хе (Парк Шин Хе) се противопоставя на плана на Хан Тае Сул да преследва Сигма, тъй като тя е силно загрижена за неговата безопасност.

Тя е наясно, че ако Хан Тае Сул се провали, ще има по-голяма война, която ще накара всички да загинат. Разговорът им се превърна в разгорещен спор и Канг Со Хае му казва какво ще се случи. Хан Тае Сул ще умре на 31 октомври. След това те бяха прекъснати, когато машината за разпознаване на лица изпипка и най-накрая намери съвпадение за Сигма!

(Снимка: Официален Instagram на JTBC (jtbcdrama))
„Сизиф: Митът“ Епизод 8: Парк Шин Хе и Чо Сеунг У преследват Сигма

Хан Тае Сул и Канг Со Хае влязоха в сграда, където подозрително смятаха, че Сигма рисува картините му въз основа на ъгли и близост. Хан Тае Сул открива картина на мъж, бутащ камък нагоре в планината като свое вечно наказание. Той веднага осъзнава какво всъщност означава „Сигма“, което е „Сизиф“, вечен грешник в гръцката митология.

Тогава някой отваря вратата на стаята и бързо я затваря. Това е Сигма, след което Тае Сул и Канг Со Хе се опитват да го преследват. Канг Со Хае за съжаление беше наранена от преследването, така че Тае Сул се грижи за нея и я слага в леглото.

(Снимка: Официален Instagram на JTBC (jtbcdrama))
„Сизиф: Митът“ Епизод 8: Парк Шин Хе и Чо Сеунг У преследват Сигма

Докато Kang Seo Hae се възстановяваше, Tae Sul разглежда видеозапис на Seo Hae. Зрителите бяха разгледани в бъдещето на света след дистопията, където ни отвежда на пътешествие от живота на Канг Со Хае там.

Останете на линияКилтандкилиза да разберете какво ще се случи в предстоящия епизод на „Сизиф: Митът“.

Може да ви хареса: Ето един поглед към синергията на Park Shin Hye и Cho Seung Woo във видеото зад кулисите за „Sisyphus: The Myth“

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Лиза Паркър