Сон Йе Джин изрази силните си чувства към скорошната си K-драма „Тридесет и девет“ с колегите си от главните звезди Ким Джи Хьон и Джон Ми До.

Докато сериалът на JTBC се сбогува със зрителите, 40-годишната звезда на Халю и младоженецът разкриват значението на мелодрамата за нея като актриса и жена.

Сон Йе Джин говори за ролята си на Ча Ми Джо в „Тридесет и девет“

Тридесет и девет пресконференция Сон Йе Джин(Снимка: Изпращане Корея)
Тридесет и девет пресконференция Сон Йе Джин

В интервю, получено от корейската медия, TenAsia , Сон Йе Джин споделя какво наистина чувства за ролята на Ча Ми Джо в „Тридесет и девет“ на JTBC.Актрисата продължи да описва героя си като човек, който е избрал да скрие болката си, „но аз действах като зрял и топъл човек“.

В драмата от сряда и четвъртък Ча Ми Джо, която е израснала в богато семейство, е ръководител и главен изпълнителен директор на собствената си дерматологична клиника.

Въпреки че живееше комфортен живот и беше заобиколена от любящото си семейство, тя не можеше да избяга от болезненото си минало.

„Тридесет и девет“ разкрива как Ча Ми Джо е прекарала детството си в сиропиталище, след като е била изоставена от биологичната си майка. За щастие тя беше осиновена от семейство, което не показа нищо освен любов и доброта към нея.

В СЛУЧАЙ, КАТО ПРОПУСНАХТЕ: Най-красивите корейски актриси в края на 30-те до 40-те: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, More Hallyu Queens Класирани

Докато интервюто продължава, Сон Йе Джин разкрива влиянието на сериала на JTBC върху нея като личност.

Тя обясни, че „като актриса, като жена и като човек, който току-що е преминал през тридесет и девет, това беше работа, която ми даде много утехи“, добавяйки, че „Тридесет и девет“ ще бъде една от забележителни проекти за нея, изразяващи силната й привързаност към драмата.

Нещо повече, звездата на Hallyu също беше развълнувана от приятелството, видяно в K-драмата.

Тридесет и девет(Снимка: JTBC)

Тя казва, че „завижда на приятелството на онези, които са се грижили един за друг повече от себе си“.

И накрая, тя пожела „Тридесет и девет“ да даде на публиката „малко топлина“ на онези, които преживяват „изморен живот“ и да съчувства на зрителите, които в момента страдат от болка и дискомфорт.

Финалът на „Тридесет и девет“ с висок рейтинг за всички времена на гледаемост + същата дата като сватбата на Son Ye Jin с Hyun Bin

(Снимка: JTBC)

Сериалът от 12 епизода е завръщането на Сон Йе Джин на малкия екран, след като оглави хитовата K-драма „Crash Landing on You“ с вече съпруг Хюн Бин.

Финалът на „Тридесет и девет“ приключва на висока нота, след като отбеляза новия си личен рекорд.

Според Nielsen Korea, шоуто е събрало среден национален рейтинг от 8,1 процента, това е най-високият рейтинг от премиерата на драмата.

В допълнение, зрителите също развихриха финалния епизод в социалните медии, изразявайки как краят е красиво изпълнен. Финалът на „Тридесет и девет“ също беше в същия ден като сватбата на Son Ye Jin с Hyun Bin.

Дуото се ожениха на интимна сватба на открито в Grand Walkerhill Seoul на 31 март.

Сватбена снимка на Хюн Бин и Сон Йе Джин(Снимка : Vast Entertainment | Naver) Сватба на Хюн Бин и Сон Йе Джин (Снимка : Vast Entertainment | Naver) Сватба на Хюн Бин и Сон Йе Джин

Наречена „сватбата на века“, гостите включват семейството на двойката, роднини и близки приятели.

Забелязани на събитието са Гонг Хьо Джин, Ким Джи Уон, който беше партньор на Хюн Бин в „Secret Garden“, и Джунг Хе Ин, водещият мъж на Сон Йе Джин в „Something in the Rain“.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Сватбените рокли на Son Ye Jin: Тези известни дизайнери стоят зад ослепителните рокли на булката

KDramastars притежава тази статия
Написано от Гека Уилс