Премиерата на сезон 7 на „Castle“ ще бъде следващия месец, но феновете просто не могат да сдържат вълнението си за новия сезон.

Сезон 6 завърши с ужасната автомобилна катастрофа на Касъл, а бъдещата му булка го чакаше. Колата на Касъл беше обхваната от пламъци, карайки феновете да се чудят дали той е мъртъв и няма да се върне за още един сезон.

Но тъй като Нейтън Филион вече е подписал да се появи в сезон 7, смъртта на Касъл би била много малко вероятна. Всъщност започват да се разпространяват нови слухове, че той е могъл да избяга невредим от катастрофата и феновете не трябва да се учудват да го видят да върви към бъдещата си булка.

Тези непотвърдени слухове звучат интересно, но остават чисти спекулации. Това, в което феновете могат да бъдат сигурни през този сезон, е, че ще опознаят главния си човек малко по-дълбоко.

Настоящият шоурънър Дейвид Аман разкри всичко в скорошно интервю с Телевизионен гид .

„Ще има някои въпроси без отговор и някои наистина големи мистерии, които самият Касъл ще разследва напред“, каза той.

Изпълнителният продуцент Андрю Марлоу също намекна за сезона, който е по-центриран в Castle. „Защо прави това, което прави? Защо се интересува от убийство? Какво се е случило в миналото му? Това са богати въпроси, които всъщност не сме изследвали“, каза Марлоу.

Междувременно CarterMatt.com разкри едно от заглавията на епизода за сезон 7 на „Castle“.

„Това, което имаме днес, попада в отдела за заглавия на епизоди и това, което е интересно в него най-вече е, че това е първото заглавие, което всъщност сме виждали за новия сезон досега. Третият епизод от сезона, според източници, ще бъде наричан „Ясна и настояща опасност“.

Епизодът най-вероятно ще включва нов случай, който е напълно несвързан с автомобилната катастрофа на Castle. Както беше съобщено, първите 2 епизода от сезон 7 ще бъдат посветени на разпознаването на причината за инцидента в сезон 6.

Очаквайте още новини от сезон 7 на „Castle“ тук!