Времето най-накрая дойде: финалът на сезон 1 на „Скорпион“ се излъчва следващия понеделник по CBS. Въпреки че това предстоящо заключение може да изглежда горчиво за феновете, хитовото шоу на CBS е подновено за втори сезон и със сигурност ще завърши с вълнуваща нотка. В „Пощенски картички от ръба“ (S01E22) ще видим екипа на Скорпион да се обединява, за да спаси Уолтър – но ще живее ли той или ще умре? Прочетете за тонове финални спойлери на „Scorpion“, включително синопсис на епизод 22 и промо видео за предварителен преглед!

Тъй като започва обратното отброяване до следващия понеделник, феновете са нетърпеливи да знаят какво да очакват при голямото заключение на Сезон 1. За щастие, CBS предостави пълен синопсис за предстоящия епизод и определено ще създаде интензивен и напрегнат край.

Според официално съобщение за пресата на CBS, в „Postcards From The Edge“ (Епизод 22 от Сезон 1), „Отборът Скорпион трябва да се събере за най-важната си мисия досега – да спаси живота на Уолтър“.

Интересувате ли се от още подробности? Предупреждение: 'Scorpion' спойлери напред!

В епизод 22, „Скорпион, разкъсан и несигурен за бъдещето си като отбор, трябва да се съберат за най-важната си мисия досега – да спасят живота на Уолтър, докато колата му се върти отстрани на скала, на финала на първия сезон на SCORPION , понеделник, 20 април (21:00-21:59 ч., ET/PT) по телевизионната мрежа на CBS“, обобщава официалния синопсис.

Пригответе се за изкусително и сърцераздирателно шоу!

CBS също така пусна промо видео за предварителен преглед, за да даде на зрителите допълнителен вкус какво да очакват на финала следващата седмица.

Вижте сочния промоционален видеоклип „Пощенски картички от ръба“ (S01E22) в целия му блясък по-долу:

„Намирате се на ръба на скала, едно погрешно движение и колата пада на 300 фута“, казват на Уолтър.

„Ново следващия понеделник, събитието на финала на сезона, което няма да ви пусне“, дразни промо видеото.

Ще живее ли или ще умре? Как ще завърши сезон 1? Ще трябва да изчакате и да разберете. Разкажете за вашите мисли и прогнози за финала на сезона в секцията за коментари по-долу!

„Пощенски картички от ръба“, епизод 22 и финалът на „Скорпион“ на сезон 1, се излъчва следващия понеделник (20 април) от 21:00 часа. EST по CBS.