Сред тазгодишното издание на Forbes 30 Under 30 Asia, две забележителни звезди от K-драма не е изненадващо.

Те са не друг, а Сузи и Нам Джу Хюк!

Според Forbes , последният им списък с 30 под 30 Азия има за цел да подчертае „следващото поколение таланти – на корта и на екрана“. В този случай Сузи Бей и Нам Джу Хюк със сигурност заслужават местата си.

Списъкът включва азиатски звезди, които са успели да осигурят глобална база от фенове със своите харизматични таланти и е приятно да се види, че Сузи Бей и Нам Джу Хюк станаха известни имена в южнокорейската развлекателна индустрия.

Известно е, че списъкът поставя прожекторите върху артисти, които са достигнали световна популярност без подкрепата на банер или компания, така че това със сигурност не е малък подвиг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 숮이 (@skuukzky)

Сузи Бей във Forbes 30 Под 30 Азия

Сузи Бей, известна или маркирана като „Първата любов на нацията“, е само на 26, но вече се е доказала пред мнозина в бранша. Тя започва кариерата си като идол, по-специално член на вече несъществуващата JYP Entertainment група Miss A, но по-късно се осмелява да се занимава с актьорство.

С едно хитово шоу след друго като „Gu Family Book“ (2013), „Ucontrollably Love“ (2016), „While You Were Sleeping“ (2017), „Vagabond“ (2019) и най-новото „Start-Up“ (2020), няма причина да се съмняваме защо тя ще стане обичана по целия свят.

Дебютът на Сузи с „Архитектура 101“ през 2012 г. също оказа влияние в сферата.

Нам Джу Хюк във Forbes 30 Under 30

Нам Джу Хюк също попадна в списъка. Южнокорейският актьор катапултира по-голяма слава с неотдавнашното си телевизионно шоу „Start-Up“, подпомогнато от факта, че шоуто не само е добро, но и забавлява мнозина, които бяха заседнали в домашните си стрийминг предавания на Netlix поради пандемията от COVID-19 . Все пак това не може да пренебрегне факта, че той е опитен актьор и може да накара феновете да припаднат от таланта си.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Драмата „Имитация“ пуска нови постери, Джунг Джи Со изглежда като кукла

Преди това той е работил в предавания като „Досиетата на училищната медицинска сестра“. Той беше похвален с перфектното си и безупречно изпълнение в корейския исторически филм „Голямата битка“, че му донесе награда за най-добър нов актьор на много ценените корейски филмови награди Blue Dragon и наградите на Корейската асоциация на филмовите критици.

Магията за стартиране

Изпълнението на Suzy Bae и Nam Joo Hyuk и мощната химия в „Start-Up“ повлияха на зрителите да искат повече от тях заедно в един кадър или в реалния живот.

„Start-Up“ може да е първото шоу, което трябва да работят заедно, но тяхната химия вече беше очевидна за някои продуценти много по-рано.

През 2018 г. и двамата актьори бяха предложи главните роли за мистериозния романтичен трилър „Ела и ме прегърни“. И двамата обаче отказаха проекта и ролите им отидоха съответно на Джанг Ки Йонг и Джин Ки Джу.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Състояние на връзката на Ким Тае Хи през 2021 г.: Актрисата от „Стълба към рая“ и Rain все още са в семейно блаженство

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Ани Дий