След приключването на успешната му драма „Start-Up“, сърцелопецът Nam Joo Hyuk отново си проправя път в света на модата, тъй като той е най-новият посланик на линията дрехи TOPTEN10!

Нам Джу Хюк(Снимка: TOPTEN10)

TOPTEN10 е SPA марка, основана от Shin Seong Sang. Това е популярна линия облекла в сърцето на Сеул, която предлага разнообразие от модни облекла. За тази година те избраха един от най-влиятелните корейски актьори, изтъкнати в индустрията днес, и той е не друг, а модел-актьор Нам Джу Хюк!

TOPTEN10 също така планира да представи различни стилове с добро качество, красота, комфорт и икономичен бюджет, като мотото на марката „Good Wear“.Освен присъствието си на екрана, 26-годишният актьор е една от най-добрите икони, от които модната индустрия се нуждае заради ентусиазираната си и истинска личност. Nam Joo Hyuk също доказа своята искреност и влияние като актьор във всеки проект, в който е бил част.

Официален представител на марката сподели, „Тази година 2021 TOPTEN10 планира да се съсредоточи върху производството на дрехи, които всеки може да носи и да се чувства доволен чрез ценности, ориентирани към клиента. И ние виждаме актьора Нам Джу Хюк като уникален, здрав и притежава ярка енергия, за да даде живот на нашите продукти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TOPTEN10 | 탑텐 (@topten10_official)

Представителят продължи: „Личността на Nam Joo Hyuk пасва добре на имиджа на марката, която TOP TEN преследва, и също така беше избрана за нова муза за мъжката линия. Вече очакваме с нетърпение комбинацията от актьора Нам Джу Хюк и шикозния стил на TOPTEN10.'

Освен това TOPTEN10 планира да въведе различни стратегии за бранд, които са в съответствие с промените в екологичната, скритата култура и домашната икономика, за които се вижда, че се появяват преди пандемията.

Всъщност през 2019 г. те започнаха да пускат биоразградима царевична торба. Въпреки че все още се опитват да се съсредоточат върху, особено върху екологичните проблеми, марката също направи пластмасова рециклирана прежда през 2020 г., а също така планира да стартира еко кампания с разработването на устойчиви алтернативи през 2021 г.

Новата предстояща колекция с участието на Nam Joo Hyuk като модел ще бъде пусната чрез официалния акаунт на TOPTEN10 в социалните медии и онлайн мола (Top Ten Mall) и магазини в цялата страна (Южна Корея).

Присъствието на Nam Joo Hyuk е неизбежно, особено в модната индустрия, неговата силна харизма се превърна в оръжието му за внасяне на величие в света на модата.

Прочетете също:Нам Джу Хюк споделя мислите си за повторното събиране с Хан Джи Мин в предстоящия филм „Josée

Какво можете да кажете за посланичеството на Nam Joo Hyuk? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс