Епизод 14 на „Шофьор на такси“ отново даде на публиката забележителен епизод със своите спиращи сърцето екшън сцени с участието на Лий Дже Хун и сблъсъка му с Baek Sung Mi.

Според Nielsen Korea последният епизод на драмата на SBS събра регистриран национален рейтинг от 10,2% и 15,5% в столичния район.

Актьорски роли за Шофьор на такси(Снимка: SBS Instagram)

Това ново постижение кара рейтинга на зрителите на „Шофьор на такси“ да продължи царуването си като най-гледаната драма в събота вечер.Резюме на епизод 14 на „Шофьор на такси“: Ким До Ки си партнира с прокурор Канг Ха На за нов план

Последният епизод показа съюза между Ким До Ки (Лий Дже Хун) и прокурор Канг Ха На (Есом), за да проследят групата Paradise Credit и техния шеф Баек Сунг Ми (Ча Джи Йон).

До Ки показа на Канг Ха На бележката, която председателят Баек му изпрати, заплашвайки да убие колегите си.

Със същата цел прокурорът освободи До Ки, за да обещае, че ще приеме последствията си.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Шофьор на такси“ Епизод 13: Лий Дже Хун се сравнява с Cha Ji Yeon + SBS Drama ранг № 1 в рейтинга на зрителите

Спасяване на Rainbow Taxi Team

След като сам свали мъжете, проникнали в скривалището им, До Ки получи видеообаждане от шефа на Paradise Credit, показващо изтезанията на неговия колега член на Rainbow Taxi Чой Кюнг Гу, който също беше с техния шеф и Сунг Чул.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния акаунт на SBS drama (@sbsdrama.official)

Баек Сунг Ми нареди на До Ки да им се предаде в замяна на безопасността на колегите си.

В същото време той научи, че Ан Го Юн (Пьо Йе Джин) и Кан Мария (Джо Ин) също са държани в плен от предишния заподозрян, който е свързан с порнографския синдикат.

Всяка секунда се брои за До Ки, който беше придружен от Парк Джин Еон (Бе Ю Рам).

Дуото решава първо да спаси Ahn Go Eun и Kang Maria, като нахлуе в склада, където Чой Мин (Seo Han-Gyeol) е снимал техните откровени видеоклипове.

Ким До Ки за пореден път го преби и наказа за постъпката му.

Ким До Ки и Ан Го Юн станаха свидетели на смъртта на Парк Джин Еон

„Шофьор на такси“ епизод 14 също показа сърцераздирателна сцена с тъмния герой и неговия съотборник.

На път към скривалището на Баек Сунг Ми, за да спасят г-н Джанг и Чой Кюнг Гу, Ким До Ки и Ан Го Юн станаха свидетели как Парк Джу-Чан (Те Ханг-Хо) блъсна луксозното такси, управлявано от Парк Джин Еон, който привидно умира в сълзлива сцена.

Междувременно Парк Джу Чан беше изненадан, когато видя, че не До Ки седеше на мястото на шофьора.

Това накара До Ки дори да се вбеси и се погрижи той да се разравни с Парк Джу Чан.

Сега, когато Ким До Ки има всички основания да отмъсти на колегите си членове на Rainbow Taxi, той прониква в скривалището на председателя Баек и убива всичките си хора сам.

Епизод 14 на „Шофьор на такси“ също показа как До Ки взема надмощие над шефката на Paradise Credit, след като се преструваше на уязвима, за да може да я държи на върха на ножа.

Тъй като масите се обърнаха, той настоява г-н Джанг и Чой Кюнг Гу да бъдат освободени. Баек Сунг Ми инструктира хората си да освободят двамата пленници, след като До Ки й наряза лицето.

Малко след това прокурорът Кан Ха На пристигна на мястото точно навреме, за да арестува всички, включително един от близнаците Гу.

Що се отнася до тъмния герой, той открадна полицейски мобилен телефон, за да преследва председателя Баек чрез тракер, който той хвърли в нейния ван за бягство.

Падането на председателя Баек

„Шофьор на такси“ епизод 14 може да е един от най-добрите епизоди досега, тъй като Ким Ди Ко успя да притисне Baek Sung Mi, който се опитваше да избяга.

Тя дразнеше До Ки да я убие, но той посочи, че убийството на шефката е твърде лесно и трябва да плати за престъпленията си в затвора до края на живота си.

По това време председателят Баек подчерта, че тя има връзки и ще се погрижи да се измъкне от това.

Прокурорът Кан Ха На се появи и каза: „Обадете се на всички, които можете. Ще ги заключим и тях.

14 епизод на „Шофьор на такси“ включва ареста на Baek Sung Mi. Ким До Ки, от друга страна, казва на прокурора, че все още не вярва на властите, но вярва на Кан Ха На.

Докато се отдалечава от района, тъмният герой пада на земята, оставяйки го в безсъзнание, докато прокурорът вика за помощ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: K-драмата „Шофьор на такси“ има нов сценарист + бивш сценарист отпада поради „разлики“ с PD

KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс