В развлекателния бизнес е съвсем нормално актьор или актриса да сменят истинските си имена и да изберат закачливо сценично име.

Корейски актьор или актриса или дори Kpop идоли ще вземат сценично име по различни причини. Възможно е истинското им име да се счита за непривлекателно, скучно, незапомнящо се, или може да е твърде трудно за произнасяне или дори изписване. Може да има имена, които не са еднакви, но все пак твърде сходни. Често един изпълнител избира герой, който е необичаен или необичаен, за да привлече вниманието на широката публика.

Изненадан ли сте, че любимата ви главна дама всъщност е получила различно име при раждането си? Е, не си единствената, скъпа!Моля, продължете да четете, за да разберете кои корейски актриси използват екранни имена:

Син Йе Джин

5 корейски актриси, които промениха истинските си имена(Снимка: tvN)
5 корейски актриси, които промениха истинските си имена

Рожденото име на главната дама на 'Crash Landing On You' на Сон Йе Джин е Сон Еон Джин, тя е родена на 11 януари 1982 г. Сон Йе Джин е една от най-известните актриси в Южна Корея. Тя е широко призната със своите романтични филми със сладките си роли, таланта си в актьорството, както и неостаряващата си красота. Знаем, че тя има какво да предложи и далеч не е приключила със стремително скачащата си кариера.

Чой Джи Уу

5 корейски актриси, които промениха истинските си имена(Снимка: SBS)
5 корейски актриси, които промениха истинските си имена

Актрисата Чой Ми-хянг беше открита за първи път, когато спечели прослушване за таланти, организирано от MBC през далечната 1994 г., след което нейният актьорски дебют дойде през 1995 г. с драматичния сериал, озаглавен „Война и любов“. След това тя реши да промени сценичното си име на Choi Ji-woo. В момента тя се смята за една от най-красивите жени в Южна Корея и беше високо оценена за ролята си в широк спектър от мелодрами.

Сузи

5 корейски актриси, които промениха истинските си имена(Снимка: списание Guess)
5 корейски актриси, които промениха истинските си имена

Бае Су Джи, сега известна като Сузи, е южнокорейска актриса и певица. Тя е родена на 10 октомври 1994 г. и от дебюта си с момичешка група госпожица А през 2010 г. много талантливата звезда е непрестанно активна в промоцията си като изпълнител и актриса. След появата си във филма „Архитектура 101“ тя беше определена като „първата любов на нацията“. В момента Suzy е едно от най-търсените имена като вендор на продукти в Южна Корея. Тя е призната за „CF Queen“ заради многобройните й оферти за одобрение от различни продукти като козметика, облекло, дори основни стоки като захар.

IU

5 корейски актриси, които промениха истинските си имена(Снимка: Netflix)
5 корейски актриси, които промениха истинските си имена

Лий Джи Юн, известен още като IU , е известна като най-успешните солисти в Корея и знаменитост от най-високо ниво. В момента IU е призната за една от най-добре печелещите знаменитости в Южна Корея с много одобрения, приписващи част от доходите й. През годините, през които е била в развлекателната индустрия, певицата и актрисата е одобрила различни продукти, вариращи от електроника до дрехи, както и козметика.

Шин Мин А

5 корейски актриси, които промениха истинските си имена(Снимка: SBS)
5 корейски актриси, които промениха истинските си имена

Рожденото име на южнокорейския модел и актриса Шин Мин А е Янг Мин А. Тя е широко известна с ролите си в телевизионни драми „Любов за убиване“ (2005), „Моята приятелка е деветопашата лисица“ (2010), „Аранг и магистратът“ (2010). 2012), О моя Венера (2015) и Утре с теб (2017). 36-годишната актриса започва кариерата си като модел за тийнейджърско списание на име KiKi през 1998 г. След това тя се превръща в една от най-търсените актриси, както и с най-високите реклами в Южна Корея.