Всеки месец е месец на любовта, стига да гледате правилната романтична драма!

Някак си вълшебно е как всеки един от нас, живеещи в различни части на света, се свързва и се интересува от корейско съдържание, което гледа безумно. Понякога ни се иска да спрем да гледаме, но се оказахме, че търсим още епизоди и сериали за гледане.

Докато фенгерлингът продължава, ето списъка с романтични корейски уеб драми, които трябва да започнете да гледате днес!'Бъди позитивен'

Членът на EXO Kyungsoo най-накрая е освободен от армията. И сега, когато той се завърна, това е и вашият шанс да гледате неговия романтичен комедиен кратък сериал, озаглавен „Бъди позитивен“.

Той разказва историята на Хван Донг (Кюнгсу), който е зает с подготовката си за дипломния си проект като филмова специалност и иска да бъде режисьор в бъдеще. Но докато се бори да изпълни изискванията си, той моли за помощ бившата си приятелка Бан Хе Джун (Чае Со Джин), за да изиграе главната роля в неговия проект.

'A-TEEN'

Това се съсредоточава върху тревогите и любовните истории на тийнейджърите. Те преживяват много, докато се подготвят за своя SAT (изпит за прием на колеж) в тази серия, зрелостта на тези тийнейджъри ще бъде показана, докато побеждават страховете си, докато преследват нещата, които искат в живота. Можете да гледате 1-ви и 2-ри сезон!

Определено трябва да гледате уеб драми. Една от главните двойки във втория сезон (Naeun от APRIL и Bo Min от Golden Child) има много разтърсващи сцени, плюс други герои също бяха забавни за гледане, докато изобразяват чистите и истински роли на тийнейджърите.

„Мога да видя вашия MBTI“

Свежо от списъка е предстоящата уеб драма с участието на Хюнджае от The Boyz и красивия модел Чой Йон Су. „I Can See Your MBTI“ е най-новата романтична драма за тийнейджъри, предоставена ви от SBS Entertainment. Ще говорим за темата за MBTI (Индикатор на типа Майърс-Бригс), популярен тест за личността сред поколението Z.

Мога да видя вашия MBTI(Снимка: SBS Entertainment)

Зрителите трябва да очакват с нетърпение химията на екрана на главните водещи. Това ще бележи и актьорския дебют на Хюнджае!

Прочетете също: The Boyz Hyunjae и Choi Yeon Soo ще играят главните актьори в новата уеб драма „I Can See Your MBTI“

„Смесен магазин Fling“

Тези звездни уеб драми със сигурност ще бъдат забавни за гледане. Някои от любимите ви идоли бяха част от тази уеб серия. Започвайки от Ким Донг Хьон от AB6IX, Джехюн от Golden Child, Субин от VICTION и Уосок от PENTAGON. Те ще играят като главни мъжки главни роли и актрисата Чой Джи Су като главна женска роля. Със сигурност ще се насладите да гледате тази сладка, но хаотична драма!

'Една хубава седмица'

С участието на Jisoo от Lovelyz като Da Eun и бившия Shin Jun Seop от MYTEEN като Han Jung Woo. Тази уеб драма ще ви донесе много пеперуди в стомаха, докато гледате. Освен сладките жестове на Han Jung Woo към Da Eun, тази поредица ще ви разкаже повече за житейските борби да бъдете идол. Има и вълнуващи сцени, които с нетърпение очаквате да видите! „Една прекрасна седмица“ си струва да гледате, ако търсите завладяваща любовна история.

Това са само част от старите и новите уеб драми, които можете да гледате с удоволствие по всяко време и навсякъде. Чрез тези сериали ще почувствате любовта, която само този вид съдържание може да ви даде. Така че по-добре започнете да гледате сега!

Прочетете също: Park Seo Joon, Cha Eun Woo и още: Актьори с комични визуализации са следващото голямо нещо в сцената на K-драма

Прочетете също: Ким Дойон и Ким Минкю уловени в уникален романс в „Pop Out Boy“

Коя от тези уеб драми бихте искали да гледате прекомерно? Кажете ни в коментарите!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Написано от Шай Колинс.