Във всяка корейска драма винаги има утешителни майки, а.к.а eomma s или eomoni s, които винаги стояха до страната на главния герой.

Тези майки от K-драма често дават на своите синове или дъщери проницателни съвети, докато ги обсипват с любовта и обичта си, които със сигурност разтопяват сърцата на зрителите.

Въпреки това, точно като истинските сини азиатски майки, те също показаха несъвършенства, което илюстрира като студен и строг родител, който понякога би разстроил децата им.Въпреки тези обстоятелства, така наречената тежка любов е в интерес на децата им.

В чест на Деня на майката ви даваме кратко описание на първите пет любими за всички времена eommas в света на K-драмата.

Лий Джон Юн

Забележително гъвкава актриса, Лий Чон Юн е най-известна с изумителното си представяне във филма „Паразит“, режисиран от Бонг Джун Хо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Korean Drama Page (@kdramaquotes25)

В черния комедиен трилър тя изигра ролята на Мун Гуанг, която работи като дългогодишен помощник на богатото семейство Парк.

Освен това, тя се появи и в хитовата драма „Феята за вдигане на тежести Ким Бок Джу“, където изобразява осиновителката на Нам Джу Хюк и любящата майка на Гон Хьо Джин, Джо Джун Сук, в драмата „Когато камелия цъфти“ от 2019 г.

Лий Джон Юн в момента е част от криминалната трилър драма „Право училище“, като играе главната роля на съдия, превърнал се в професор по право Ким Юн Сук.

Ким Микюнг

Следващата сред любимите ни майки от K-драма за всички времена е не друг, а Ким Ми Кьонг!

Кой не би си спомнил тази забележителна южнокорейска актриса, която имаше много eomma роли под нейното крило?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lazy Chopstick (@lazychopstick)

Тя изигра безмълвната майка на Park Shin Hye в „The Heirs“ и разплака зрителите в безупречното си изпълнение в „Hi Bye, Mama“ и в романтичната драма „Go Eun“ от 2017 г. като майката на Jang Na Ra, Go Eun Ами добре.

И още толкова много!

Ким Хае Сук

Третата е актрисата-ветеран Ким Хае Сук.

Може да си я спомните като бабата на Бае Сузи в „Стартиране“, която също нарече Ким Сон Хо „доброто момче“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Korean Drama (@k.dramas_)

Освен появата си в хитовата драма на tvN, тя също се присъедини към актьорския състав на „Вавилонската кула“ и „Хоспитал плейлист“.

Предстоящият проект на Ким Хае Сук е вторият сезон на „Hospital Playlist“, където тя ще повтори ролята си на майката на Yoo Yeon Seok.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: 5 корейски драми, в които участва актрисата от „стартиращи“ Ким Хе Сук, известна още като „Майката на нацията“

Ким Сун Йънг

Влизам в списъка на най-любимата корейска драма за всички времена eomma е Ким Сун Йънг, друг редовен!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от IMHOkdrama (@imhokdrama)

41-годишната знаменитост спечели първите си награди Baeksang Arts Awards през 2020 г. за категорията Най-добра поддържаща женска роля в „Аварийно кацане върху теб“.

Сред нейния тон eomma роли, нейното най-емблематично изпълнение е в „Reply 1988“, където играе самотната майка на Go Kyung Pyo.

Джанг Хе Джин

Завършване на известната K-драма eomoni s е 45-годишният Джанг Хе Джин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hyejin Jang (@janghyejin_0905)

Разностранната актриса може да се превърне от богатата и супер бляскава севернокорейска майка в „Аварийно кацане на теб“ и да се превърне в бореща се матриарх на семейство Ким в „Паразит“.

МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА:Това са любимите EOMMA за всички времена в K-драмите според нетизените


KDramastars притежава тази статия.

Написано от Гека Уилс