Правилното премахване на грима ви е просто поддържане на кожата ви чиста и свежа. Има много опции от мицеларните води до органичните почистващи масла, които могат да свършат работата. В зависимост от това колко грим използвате и типа ви кожа, ето списък с 5-те най-добри корейски средства за премахване на грим за вас.

1. Innisfree Apple Seed Lip and Eye Remover

Innisfree е вечен фаворит, когато става въпрос за корейска грижа за кожата. Той е с ниска цена и широко достъпен. Техният препарат за премахване на грим от ябълкови семки се оказва един от най-продаваните им. Тя е освежаваща, овлажняваща и най-важното ефективна, формулата е полезна за чувствителна кожа.Можете да не се притеснявате, тъй като не съдържа минерални масла, синтетични пигменти, животински съставки, сулфати и аромати, можете да сте сигурни, че това е безопасен вариант за вашата кожа.

2. Водоустойчиво средство за отстраняване на устни и очи Laneige

Ултра-меката формула на Laneige е предназначена да ви предпази от сълзи, когато изтривате грима си. Има овлажняващи екстракти от алое и екстракти от лайка, които успокояват и поддържат кожата защитена от вредните елементи.

Когато премахвате грима си нежно и бързо, формулата не дразни очите, което я прави безопасна за употреба дори върху чувствителната кожа около устните и очите.

3. Средство за премахване на устни и очи Herb Day на Faceshop

Препаратът за отстраняване на грим на Faceshop е водоустойчив и включва също екстракт от женско биле, който премахва грима безпроблемно. Естествените компоненти на „билка“ в тяхното име правят продукта недразнещ, не щипещ и изключително нежен към очите и устните. По този начин го прави идеален за всички типове кожа.

Този продукт е специално създаден за чувствителна кожа, оставяйки кожата ви гладка, копринена и хидратирана. Вашият водоустойчив грим за очи и дълготрайни червила могат лесно да се плъзгат с едно плъзгане с помощта на този препарат за отстраняване. Имайте предвид, че не е необходимо да търкате или натискате силно при отстраняване. Този продукт е много препоръчителен, много достъпен и високодостъпен.

4. A'PIEU Mineral Lip and Eye Remover

A'pieu Mineral Lip & Eye Makeup Removers е средство за премахване на грим на водна основа, което е подходящо за кожата и е подходящо за тежки потребители на грим с чувствителна кожа. Перфектно премахва грима от очите, като същевременно го поддържа овлажнен и свеж.

5. Bbia Мек нежен препарат за отстраняване на устни и очи

Bbia Soft Gentle Remover за устни и очи нежно изтрива най-упорития водоустойчив грим с една проста стъпка.

Този хипоалергенен препарат за отстраняване на устни и очи и неговата формула не съдържат парабени, феноксиетанол, животински съставки, минерално масло, изкуствен аромат, изкуствени оцветители, ГМО и бензофенон.Този нежен препарат за отстраняване оставя кожата ви да се чувства чиста и освежена.