Джейсън Бигс и съпругата му Джени Молън казаха, че тяхната „тройка е провал“ в The View според Daily Mail. Звездата на OITNB каза, че съпругата му е наела проститутка като подарък за рожден ден, но ситуацията скоро станала комична.

По-рано тази седмица съпругата на Бигс Молън се появи в The View, за да промотира новите си мемоари „Харесвам те точно такъв, какъвто съм“, където разказа, че е наела проститутка, за да направи тройка на съпруга си за рождения му ден. Два дни по-късно Бигс се появи в шоуто, за да обясни ситуацията по-задълбочено.

„Ние сме много отворени хора, ние сме истински хора“, каза звездата от „Американски пай“, „Това не е обичайно нещо от наша страна. Нямаме група проститутки, които да влизат и излизат от къщата ни редовно.Звездата на Orange Is The New Black каза: „В крайна сметка не си прекарах добре. Отне три дами в продължение на три дни. Да кажем, че не изпълних мисията. Жена ми намери, че всичко е доста истерично, дори докато се случваше.

Бигс добави: „Тя всъщност беше на леглото, гледаше, ядеше торба с чипс, смееше се, така че, както можете да си представите, всъщност не се представях с най-доброто от възможностите си. Освен това каза, че проститутката не се занимаваше с жена ми по начина, по който се надявам, така че всичко се разпадна, а останалото е в книгата.

Звездата от Full House Кандис Камерън, която беше гост-водещ на View, не смяташе, че историята е забавна, като каза: „Как е това страхотна история? Съжалявам, как е наемането на проститутка за рождения ден на съпруга ти, как е да правиш тройки, как се празнува това?

Тя добави: „Имам чувство за хумор, но ми е трудно да намеря хумора в това“.