В „Here come Jang Bo Ri“ Хан Seung Yeon беше плеснат по гърба от Keum Bo Ra.

На 8тиепизод от уикенд драмата на MBC „Here come Jang Bo Ri“, излъчена на 4 майти, Keum Bo Ra, който има екстремни хранителни проблеми, имаше дъщеря Ka Eum (изигран от Han Seung Yeon), която завърши обучението си в САЩ и се върна.

Хан Сеунг Йон не се върна от елитен курс за обучение в чужбина, но това беше усилие от Кеум Бо Ра, защото беше толкова глупава и я изпрати наполовина насила. Хан Сеунг Йон също се беше отказал от това и беше претърпял пластична операция, за да се върне в страната.Хан Сеунг Йон беше претърпял голяма операция и Кеум Бо Ра и О Чанг Сук бяха до голяма степен изненадани. Хан Сеунг Йон се отказа от ученето и се върна завинаги и тъй като харчеше пари наляво и надясно, имаше поне десет колички за товарене на всичко, което беше купила. Keum Bo Ra беше толкова разстроена, че започна да бие Han Seung Yeon.

Хан Сеунг Йон беше толкова пълна със себе си, че си помисли, че всички мъже на света я обичат. Тя е пълна с лукс и използва майка му Hwa Yeon (изигран от Geum Bo Ra) като източник на пари и е най-малката дъщеря, която винаги създава проблеми.

Тази сцена е заснета на международното летище Инчхон и Кеум Бо Ра удари Хан Сеунг Йон по гърба няколко пъти, докато играеха на котка и мишка, за да създадат сцена.

След като завърши актьорската игра, Хан Сеунг Йон каза: „Успях да прекратя актьорската игра заради по-възрастните актьори, които дойдоха на снимачната площадка като мое семейство. Усетих, че трябва да работя още повече“ и се усмихнах.

В бъдеще Хан Сеунг Йон ще намери работа, която харесва и ще разстрои Донг Ху (изигран от Хан Джин Хи) и Хва Йон, тъй като ще покаже нова страна на себе си.