Ако сте гледали „Здравей, чао, мама“, тя ви разплака, тъй като единственото й желание беше да види дъщеря си след смъртта. Ким Ми Кюнг е най-известна с поддържащите си роли, а номер 1 „Eommoni“ означава майка в K-драмата.

Преходът й от сериозна и строга майка, Юн Сук към Ким Тае Хи в последната й роля. Тя ни накара да се насълзим, след като посвещаваше всеки ден на молитва и желание да види дъщеря си след нейната смърт. Тъй като тя много я обичаше, тя искаше да се сбогува с Ким Тае Хи, преди да изчезне на земята. Небесата чуха молитвите й, Ким Тае Хи, от блуждаещ призрак, отново стана човек.

Ролята на Ким Ми Кьонг не е базирана на същия жанр и всяка година героите й правят драматична промяна между ролите.

Тя се сдвоява и си партнира с известни корейски актьори и актриси в драматични сериали и филми. За протокола, откакто тя започна да играе на екрана през 1993 г. до днес, тя се появи в повече от 75 драматични сериала. Само през 2013 г. тя участва в 7 проекта за к-драма през тази година.

Вижте тази публикация в Instagram Pearl, нека бъдем щастливи ^^ Публикация, споделена от Ким Ми-кюнг (@kim_mee_kyung) на 18 ноември 2017 г. в 23:38 PST


Първото си появяване във филма 'Един пролетен ден' през 2001 г., актрисата скоро участва в десетки филми. Тя беше номинирана на последните награди Baeksang за най-добра поддържаща роля във филма „Kim Ji-young: Born 1982“. Освен малкия екран, тя направи повече от 15 корейски филма. Талантлива актриса, Ким Ми Кюнг е една от онези актриси, които желаят да поемат различни роли.

Въпреки че няма да бъде изобразена в много ласкава светлина, нейните минали герои я правят поддържаща роля на злодей или майка-антагонист и често донякъде мръсна. Героят на Ким Ми Кьонг в „Слънцето на господаря“ е първият й път на екрана, в който тя носи ласкав грим и стилни дрехи.Роля на бременността на 50-годишна възраст.

.

Тъй като е гъвкава и гъвкава актриса и има желание да поема предизвикателни роли, тя изглежда е любимка на режисьора и винаги има работа. Тази година тя изигра ролята на майка в хитовата драматична поредица „Добре е да не е добре“. Тя винаги идва да подкрепи и утеши главния актьор Ким Су Хьон. Въпреки че е майка на главната актриса Парк Кю Янг, тя се грижи за младите хора, за да разберат конфликта на живота.

Тъжното преживяване на Ким Су Хьон и това да се грижи сам за брат си с увреждания. Ким Ми Кьонг го обсипва с любов и насърчителни думи. Драмата все още не е завършена и тя е в друг сериал „Ws It Love?“ на JTBC. Тя е в ролята на подкрепяща майка и баба на актрисата Сонг Джи Хьо. Ким Ми Кьонг се грижи за единствената си дъщеря и детето си в борбата им да живеят успокояващ живот.

Очите и лицето й винаги са разпознаваеми, а героите й винаги са верни на себе си. Ким Ми Кьонг има социалното положение и старшинството, за да изисква роли и да я избира, тъй като тя наистина е страхотна актриса. Каквото и да играе по-нататък, ще бъде интересно да се види какъв ще бъде персонажът.