„Мадам Антоан“, романтичната комедия за фалшива гадателка, имаше първия снимачен ден на 14 декември. Корейската медия My Daily посети снимачната площадка в първия ден и описа веселото настроение на звездата на комедията Хан Йе Сюл.

В драмата Хан играе Ko Hye Rim, жена, която е професионално известна като мадам Антоан. Тя е гадателка, която казва, че може да общува с известната френска кралица Мария Антоанета. Тя може да е фалшива, когато става въпрос за психически неща, но е добра в това да разбере какво наистина притеснява хората и да им помогне да намерят решения.

„Това е различно от всички романтични комедии, които съм правил“, каза Хан в репортажа на My Daily. „Това е човешки реалистично, а Ko Hye Rim е много интересен.“Хан се наслади на първия си снимачен ден и според съобщенията веселото й настроение се разпространи из снимачната площадка.

Хан, видяна за последно в романтичната комедия „Раждането на красавица“, вече демонстрира впечатляваща химия с колегата си Сун Джун. Сунг Джун играе Чой Су Хьон, уважаван психолог с последователи сред холивудските звезди. Чой е талантлив да разбере как травмата от миналото влияе върху начина, по който човек действа в настоящето. Но не разбира как собственото му травмиращо минало му пречи да се влюби. Тези герои имат какво да предложат един на друг. И имат много общо.

Мадам Антоан участва в тест, даден от Choi Soo Hyun. Това е тест за доказване, че любовта не съществува, нещо, което Чой лично вярва, че е истина. Но може и да греши. И тя може да е тази, която ще му го докаже.

Сонг Джун напоследък стана известен като Краля на романтичната комедия заради ролите си във „Висше общество“, „Откриване на романтиката“ и „Имам нужда от романтика 3“. „Хонг Джин А, който написа „Изборът на бъдещето“ и „King 2 Hearts“, е написал сценария за драмата.

Ким Ю Чеол, който режисира „Скоро се казвам Ким Сам“ и „Можем ли да се оженим?“ ще режисира „Мадам Антоан“. Той работи със Sung Joon в драмата „Can We Marry“.

Драмата ще се излъчи през януари.