Холивудската звезда Зендая трупа мили думи и хвали за новооткритата си приятелка, актрисата от „Игра на калмари“, Джунг Хо Йон. Двамата се срещнаха за първи път през ноември на модните награди на CFDA в Ню Йорк.

Продължавайте да четете, за да научите повече!

Зендая хвали звездата от „Игра на калмари“ Юнг Хо Йон

Американската актриса Зендая обсипа звездата от „Игра на калмари“ Джунг Хо Йон с похвали и комплименти по време на онлайн пресконференция за предстоящия й филм.По време на онлайн пресконференцията „Spider-Man: No Way Home“, Зендая разказа за първата си среща с актрисата от „Игра на калмари“.

Холивудската актриса сподели, че двамата се срещнаха за първи път на модните награди на CFDA през ноември в Ню Йорк. Zendaya описа Jung Ho Yeon като „човек, който е супер мил и сладък“.

Юнг Хо Йон и Зендая(Снимка: The Affinity Magazine) Jung Ho Yeon и Zendaya

Тя също така сподели нещата, за които говореха онази нощ, докато се смееха, като каза: „Хо Йон обича „Спайдърмен“, така че говорихме много за това. Докато говорихме, аз я опознах по-добре. И двамата сме толкова подобни един на друг.

Кариерата на Зендая скочи до небето след участието си в популярния филм на Marvel „Spider-Man“, който е подобен на този на Хо Йон, която спечели световно признание с ролята си на шикозен играч на „Squid Game“.

„Успяхме да се свържем добре с историите на другия. Беше забавно да говоря с нея“, продължи Зендая.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Звездите на „Игра на калмари“ Лий Джунг Дже, Джунг Хо Йон, Парк Хе Су и други, за да удължат промоцията в САЩ

Юнг Хо Йон и Зендая(Снимка: The Affinity Magazine) Jung Ho Yeon и Zendaya

След това Зендая завърши, като заяви, че е поканила актрисата да я посети в снимачната площадка на „Еуфория“. Интересното е, че Jung Ho Yeon наистина дойде и направи Zendaya наистина щастлива.

Zendaya и Jung Ho Yeon вече са BFF и се следват един друг в личните си акаунти в Instagram.

Звездата от „Игра на калмари“ Jung Ho Yeon изследва Холивуд

На 17 ноември американската агенция за таланти, Creative Artists Agency – дом на Брад Пит, Бионсе, Джъстин Бийбър, Карди Би и други – приветства звездата от „Игра на калмари“ и модел на пистата Jung Ho Yeon в семейството.

Юнг Хо Йон(Снимка: Jung Ho Yeon Instagram)

Докато Jung Ho Yeon е представена от Saram Entertainment за нейната актьорска кариера и Nomad Management за моделиране, Creative Artists Agency ще се занимава с всички глобални дейности на Jung Ho Yeon.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Jung Ho Yeon подписва с American Talent Agency, Creative Artists Agency - дом на Брад Пит, Бионсе и други

Очаква се актрисата и модел да разшири спектъра си и да изследва холивудската сцена през следващата година с множество проекти, които да обогатят кариерата си.

Jung Ho Yeon и Louis Vuitton

Jung Ho Yeon направи своя глобален дебют на модния подиум през 2016 г. с ексклузивното есенно/зимно шоу на Louis Vuitton.

Jung Ho Yeon за Louis Vuitton(Снимка : Louis Vuitton) Jung Ho Yeon

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Актрисата от „Игра на калмари“ Jung Ho Yeon се присъединява към BTS като посланик на Louis Vuitton

Оттогава знойният модел продължи да превзема Седмиците на модата, като се стремеше към луксозни марки като Gucci и Marc Jacobs.

Заедно с BTS, Jung Ho Yeon е приветстван като глобален посланик на Louis Vuitton през октомври 2021 г.