Коледа е по-весела с множеството невероятни K-драми с широк спектър от жанрове, на които да се насладите!

От романтика, до екшън и дори с нотка на история, тези драми служат на обещаващи изпълнения и незабравимо телевизионно изживяване на коледната трапеза.

Ето най-новите драми и вълнуващи епизоди, които не бива да пропускате! Продължавайте да четете!

1. „Наше любимо лято“

(Снимка: SBS)

Започвайки от списъка с обещаваща романтична комедийна драма за пълнолетието със стабилен рейтинг, „Нашето любимо лято“ на Ким Да Ми и Чой У Сик.

Телевизионната драма на SBS пусна първите си шест епизода, генерирайки много шум в цялата страна и дори извън Южна Корея.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: „Наше любимо лято“ Епизод 6: Чой У Сик се изправя срещу Ким Да Ми за миналото им

Химията на Ким Да Ми и Чой У Сик е изключителна и никой не трябва да я пропуска! „Наше любимо лято“ се излъчва всеки понеделник и вторник от 21:00 часа. KST. Предлага се и в Netflix.

2. 'Лунна светлина'

(Снимка: KBS)

„Moonshine“ на Girl's Day Hyeri и Yoo Seung Ho със сигурност ще ви раздразни с нетрадиционния си сюжет и отвратителни изпълнения! Драмата проследява историята на забранена любовна афера между нелегален пивовар на алкохол и принципен инспектор на Чосон.

Историческата романтична драма беше наскоро премиерна, но тя доминираше в останалите драми от понеделник и вторник, които се излъчват в момента.

Гледайте „Moonshine“ на KBS2 в 21:00 часа. KST. Предлага се и за стрийминг по целия свят на Viki.

3. „Само един човек“

(Снимка: JTBC)

„Само един човек“ е идеален за зрители, които обичат сълзливите и трогателни драми, докато Ан Юн Джин, Червеното кадифе Джой и Кан Йе Уон се превръщат в три неизлечимо болни жени, които неочаквано стават приятели в хосписа в малкия град.

Неговата необичайна, но реалистична история прави новата мелодрама на JTBC уникална. „Само един човек“ наскоро беше излъчен по същото време като „Moonshine“ на KBS2.

Драмата се излъчва всеки понеделник и вторник по JTBC от 21:00 часа. KST. За онлайн стрийминг, първите два епизода са достъпни на Viki!

4. „Сега се разделяме“

„Сега се разделяме“ Епизод 10(Снимка: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Първата романтична драма на Сонг Хе Кио и Джанг Ки Йонг заедно генерира много шум още от премиерата си.

Сега, останала само с пет епизода, се очаква драмата да покаже допълнително свързаните проблеми на влюбените хора, както и техните борби да поддържат връзката си жива.

Излъчва се всеки петък и събота от 10:00 ч. KST, „Сега, ние се разделяме“ се предлага по SBS TV и Viu.

5. 'Кокиче'

(Снимка: JTBC)

Интересно противоречивата драма на Jung Hae In и BLACKPINK Jisoo „Snowdrop“ направи премиера с обещаващо начало.

Безспорната химия между двете ярки звезди определено открадна сърцата на зрителите на K-Drama. С два епизода се очаква драмата да стане още по-разтърсваща, тъй като двамата се крият перфектно.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСВА И ТОВА: „Кокиче“ Епизоди 1 и 2: Съдбовната среща на Jung Hae In и Jisoo – Любов от пръв поглед ли е?

Въпреки околните противоречия, JTBC ще прокара излъчването на драмата. „Кокиче“ се излъчва всяка събота и неделя и ще пусне своя дългоочакван трети епизод на 25 декември от 22:30 часа. KST на JTBC и Disney Plus.