Чой Джин Хюк е едно добро и гладно зомби в текущата драма(Снимка: KBS2 TV)

KBS2 TV пусна няколко откъса от следващия епизод на драмата! Чой Джин Хюк изпълнява зомби танц, който изглежда толкова страшно, но забавно във втория епизод на драмата „Зомби детектив“.

„Zombie Detective“ е вълнуваща комедийна драма, която разказва историята на човек, превърнал се в зомби през последните две години. Той се превърна в детектив, опитващ се да разкрие истината за миналото си.

Чой Джин Хюк изобразява героя на Ким Му Йънг, който се опитва да оцелее, докато се бори да се приспособи към новия си живот като зомби и се опитва да съжителства с хората, следвайки маниерите на хората в село. След това се премества в град и отваря собствен офис, за да работи като частен детектив. Паметта на Ким Му Йънг беше изтрита, когато той се превърна в зомби и иска да си върне паметта.(Снимка: KBS2 TV)

СВЪРЗАНИ: Премиерите на '18 Again' и 'Zombie Detective' се сблъскват с 'Record of Youth' и 'Do You Like Brahms' в слот от понеделник до вторник

От друга страна, Park Joo Hyun изобразява героя на Гонг Сон Джи, бивш автор на програма за разследваща журналистика. Тя е много оптимистична с чувство за справедливост. Докато работела по дело, свидетелка била нападната от неизвестен мъж, което я карало да напусне работата си. Тя се среща с Ким Му Йънг и поема работа на непълно работно време в неговия частен детективски кабинет.

Внимание, може да има спойлери. Ако все още не сте започнали да гледате този сериал, погледнете настрани!

Чой Джин Хюк е едно добро и гладно зомби в текущата драма(Снимка: KBS2 TV)

В първия пуснат епизод видяхме как Ким Му Йънг се събуди като зомби на депо за медицински отпадъци. Той успя да се натъкне на Гонг Сон Джи и беше изненадан от неволното си желание за месо. Той беше изкушен, но успя да устои да отхапе от Гонг Сон Джи. Вместо това той реши да се наслади на джоб с говеждо шкембе.

В следващия епизод зомбито Ким Му Йънг ще намери нов ресторант, в който се продава говеждото му шкембе. Както се вижда на току-що пуснатите снимки на драмата, Ким Му Йън е вперил око в храната, втренчен в нея жадно.

Бавно тръгна към табелата и предпазливо изчаква шанса си да грабне тенджерата с говеждо шкембе. Със своя глад и отчаяние за храна, той случайно се смесва с група работници на непълно работно време, облечени в костюмите си като зомбита, и танцува заедно с тях, показвайки своите „трилър“ танцови движения.

(Снимка: KBS2 TV)

Веднъж продуцентският екип сподели, че тази драма ще бъде много интересна за разглеждане на уникална зомбита и човешка химия. Актьорите, които са идеално потопени в съответните си герои.

Не пропускайте тази музикална сцена в следващия епизод на комедийната драма „Зомби детектив“, която е насрочена за излъчване на 22 септември от 21:30 ч. KST. Драмата се излъчва всеки понеделник-вторник по телевизия KBS2.