Въпреки че беше разтревожена и шокирана, след като също научи, че Ан Дже Рим (Парк Хе На), на която през цялото време вярваше в биологичната си майка и се оказа, че не е, Мо Сок Хи остана спокойна и използва разкритието като своя „сила“ ' и 'power', за да влезете в MC Group.

Освен това тя прие болката от раждането като пропуск към вратата, за да влезе в голямата награда Grand Prix на MC Queen и ще използва емоцията си, за да може да получи това, което заслужава. За последния епизод Мо Сок Хи трябва да победи злото на Хан Дже Кук (Бе Джонг Ок), както и да служи на правосъдието за майка си, която е била убита и истината е била скрита, когато е била малка чрез силата на Дже Кук и MC Group.

Междувременно напрежението между Мо Сок Хи и семейството става все по-голямо, а феновете и зрителите на драмата бяха развълнувани и вече очакват какво ще се случи в последния й епизод.Въпреки че се очаква напрежението да бъде облекчено или да избухне друг обрат в сюжета.

Освен това драмата печели много положителни отзиви и отзиви, както и се счита за една от най-очакваните корейски драми тази година. Всъщност, според данните, събрани от Nielsen Korea, той достигна най-високия си рейтинг на гледаемост в цялата страна с рейтинг от 8,9%, белязайки историята, като счупи рекорда за най-висок рейтинг в цялата развлекателна драма на MBN.

Драмата също се класира като номер 1 за наземния сегмент като цяло.

От друга страна, признанието и влиянието на Lim Soo Hyang стават все по-големи. Драмата не само изобразява историята на отмъщението на човек, но също така дава възможност на жената, която е била слаба, да бъде по-силна и да се изправи грациозно, за да постигне успех.

„Graceful Family“ ще приключи със своите 16 епизода. Феновете и зрителите най-накрая ще се сбогуват с кастинга, включително Лим Су Хянг, Лий Джанг У, бае Джонг Ок, Джунг Уун Джунг, Мун хи Кьонг и много други актьори, които подпалиха драмата.