Звездата от „Винченцо“ Янг Кюнг Уон се присъединява към звездния актьорски състав на предстоящата мистериозна драма на Coupang Play „One Ordinary Day“ с Ким Су Хюн и Ча Сеунг Уон.

В драмата той ще изиграе ролята на Парк Ду Сик, известен затворник.

Yang Kyung Won разкрива честни мисли за новата си актьорска роля в „Един обикновен ден“

Yang Kyung Won, който е известен с активното си и изключително участие в хитовите драми „Fight for My Way“, „The Liar and His Lover“, „Crash Landing on You“ и „Vincenzo“, се присъединява към драмата като Park Doo Sik, a високопоставен затворник, който излъчва най-високата сила в затвора.

Новоиздадените кадри подчертават героя на Янг Кюнг Уон, Парк Ду Сик, който е член на бандата на Белия тигър.

Звездата от „Винченцо“ Янг Кюнг Уон ще се присъедини към Ким Су Хьон в предстоящата драма „Един обикновен ден“(Снимка: Златен медалист Ent. Instagram | История D&C Instagram)
Звездата от „Винченцо“ Янг Кюнг Уон ще се присъедини към Ким Су Хьон в предстоящата драма „Един обикновен ден“

Бандата на белия тигър е оста на злото в затвора, хващайки някого за врата набързо и използвайки насилие толкова небрежно.

Очаква се изключителната актьорска игра на Yang Kyung Won да засили характера на Park Doo Sik, който ще измъчва и кара Ким Хюн Су, изигран от Ким Су Хьон, да страда като убиец.

Лий Шин Йънг, Танг Джун Санг и Янг Кюнг Уон(Снимка: Tang Joon Sang Instagram)

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Шим Дал Ги, Golden Child Bomin, PENTAGON Hongseok и други споделят честни мисли за новата драма „Shadow Beauty“ и причините за избора на творбата

Когато го попитаха за причината да избера драмата, Янг Кюнг Уон каза: „Никога не съм опитвал да играя ролята на затворник и сценарият на драмата ме направи много любопитен, което ме накара да искам да го приема.“

„Парк Ду Сик е герой, който причинява физическа, психическа и емоционална болка на главния герой и фалшиво обвини Ким Хюн Су“, продължи Янг Кюнг Уон.

Янг Кюнг Уон влезе(Снимка: Coupang Play)

Преди пускането на драмата актьорът изрази вълнението си, като каза: „Направихме всичко възможно и дадохме всичко от себе си в кураторството на новия шедьовър. Героите в драмата също дадоха всичко от себе си. Моля, предвидете как жестокостта на света променя живота на един млад мъж.

Янг Кюнг Уон(Снимка: HanCinema)

От друга страна, Yang Kyung Won също ще се присъедини към актьорския състав на предстоящата романтична драма на tvN „Big Mouse“ с Лий Джунг Сок и Юна.

Дата на издаване на „Един обикновен ден“ и допълнителни подробности

Предстоящата мистериозна трилър драма на Coupang Play „One Ordinary Day“ следва историята на студент, който се превърна в основен заподозрян за отвратително убийство, и адвокат, който помага без никакви въпроси.

Той е режисиран и написан от гениалния Лий Мюнг У и продуциран от Green Snake Media, Studio M и Gold Medalist.

Актрисата от „Less Than Evil“ Лий Сол, звездата от „Kingdom“ Ким Сун Гю и актьорът от „Gonjiam: Haunted Asylum“ Мун Йе Уон също са част от новия сериал.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Химера“ зад кулисите: Парк Хе Су и Ли Хи Джун показват безупречна химия сред драматично напрежение

Предстоящата криминална драма с мистериозен трилър от 8 епизода ще бъде излъчена за първи път на 27 ноември от 12:00 ч. KST.

Следвайте Kiltandkeeley за още актуализации за корейски драма и знаменитости!

Kiltandkeeley притежава тази статия.
Илия Мюли написа това.