Мисията изпълнена! Lee Junho най-накрая изпълни обещанието си към феновете и зрителите на „The Red Sleeve Cuff“, като изпълни тази хитова песен в 2PM в „Radio Star“ на MBC.

Прочетете, за да видите изпълненото обещание на идола-актьора!

Лий Джун(Снимка: MBC Instagram) Лий Джуно танцува в 14:00 „My House“

Lee Junho, Kang Hoon и Oh Dae Hwan танцуват в 2PM 'My House'

Епизодът на 2 февруари на „Radio Star“ включва актьорите от „The Red Sleeve Cuff“ Лий Джуно, Лий Се Йънг, Канг Хун, О Дае Хван, Джанг Хе Джин и Лий Мин Джи. Като цяло групата разсмя публиката и дори сподели невероятни истории за работата си помежду си в драмата. Те също така разказаха за това как животът им се промени след участието си в рекордната K-серия.

Тъй като това беше вторият път на Лий Джуно в програмата, той вече беше установил добра връзка с домакина. Той гостува миналия ноември 2021 г. с колегата си Oh Dae Hwan. Тогава беше премиерата на историко-романтичната драма.

Лий Джун(Снимка: MBC Instagram) Лий Джуно танцува в 14:00 „My Hourse“

Той спомена, че когато „The Red Sleeve Cuff“ надхвърли 15 процента от зрителския рейтинг, членът на 2PM ще танцува на хитовата секси песен на групата „My House“, докато носи кралската роба, която използва в драмата.

За щастие сериалът не само изпълни обещанието си, но и надмина очакванията. Той получи огромна подкрепа от зрителите и спечели множество награди.

„Червеният маншет за ръкави“ започна със скромен рейтинг, но се покачи до 17 процента до финала си.

Лий Джуно и О Дае Хуан(Снимка: MBC Instagram) Лий Джуно танцува в 14:00 „My House“

След два месеца чакане и докато се завръщаше в радиошоуто, актьорът идол най-накрая изпълни обещанието си и дори танцува на 2PM „My House“ заедно с колегите си Канг Хун и О Дае Хван... също облечен това е ханбок!

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Лий Се Йънг признава, че Лий Джуно е нейният тапет на телефона - Ето историята зад това

Кан Хун и Лий Джуно(Снимка: MBC Instagram) Кан Хун и Лий Джуно танцуват в 2PM „My House“

Един от водещите на програмата, Yoo Se Yoon, коментира, че са успели да се срещнат с King Jeongjo и 2PM по едно и също време.

Тогава Джуно отговори, че дори не може да идентифицира кой е в този момент, тъй като той също носеше костюма на краля, докато танцуваше на популярната K-pop песен.

Гледайте Lee Junho, Kang Hoon и Oh Dae Wan, танцуващи в 2PM 'My House' тук !

14:00 Успешна първа самостоятелна фен среща на Лий Джуно

Студиото на „Радио Стар“ беше изпълнено с овации и смях от страна на домакините и актьорския състав на „Червеният маншет“ по време на гостуването на последния. Тъй като е заснето преди рождения ден на Лий Джуно на 25 януари, програмата и колегите му го изненадаха в студиото с торта за рожден ден.

Награденият актьор беше благодарен да отпразнува своя специален ден с близките си колеги.

Лий Джун(Снимка: MBC Instagram) Лий Джуно танцува в 14:00 „My House“

Освен това, поради широкото търсене, Лий Джуно проведе първата си офлайн и онлайн самостоятелна фен среща на 22 и 23 януари. Това също беше специално събитие по случай 32-ия му рожден ден.

Първото събитие на Лий Джуно, „Junho The Moment“, беше огромен успех. Билетите бяха разпродадени веднага, а неговият близък приятел Сон Джунг Ки дори направи специална изява в първия ден от двудневното му самостоятелно шоу.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Корейски репортер разкрива тайната на популярността на Лий Джуно в 2 вечерта

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Това съобщи Шай Колинс.