След като Na In Woo официално стана постоянен член на сезон 4 „2 дни и 1 нощ“, програмата продължава да записва висок рейтинг на гледаемост.

Продължавайте да четете за всички подробности.

Рекордът за оценка на публиката „2 дни и 1 нощ“ избухва, след като Na In Woo се присъедини към актьорския състав

Nielsen Korea пусна доклад на 21 февруари, потвърждаващ, че сезон 4 на KBS2 '2 Days & 1 Night', излъчен на 20 февруари, записа рейтинг на аудиторията от 15,6 процента в цялата страна. Шоуто оглави в цялата вариететна категория в неделя.

Na In Woo(Снимка: Cube Entertainment Official Facebook)

Освен това представянето на актьора от „Реката, където изгрява луната“ като нов член се превърна в една от причините зрителските рейтинги на програмата да нараснат до 10 процента.

Когато се появи в „2 дни и 1 нощ“ епизод 112, рейтингите на излъчването достигнаха 12,8 процента, което се казва, че е най-високият рейтинг, който шоуто записа тази година.

„2 дни и 1 нощ“ е първото фиксирано развлекателно шоу на Na In Woo, там зрителите откриха новата страна на личността му, той веднага установи положителна химия със своите колеги в рамките само на два епизода.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NA INWOO (@10042n00)

Той се присъедини към програмата, за да запълни отсъствието на Ким Сон Хо поради предишния му спор.

Освен това шоуто на KBS2, което продължава да печели високи рейтинги на гледаемост с Na In Woo като част от него, повишава очакванията за предстоящите излъчвания.

Гледайте „2 дни и 1 нощ“ всяка неделя в 18:30. (KST).

Какво предстои за Na In Woo

Освен че е постоянен член на '2 Days & 1 Night', Na In Woo има нови проекти тази година. Той ще участва в предстоящия фентъзи-романтичен сериал „Любовникът на Джинкс“, където играе ролята на Гон Су Гуанг, човек, който има специална сила да носи лош късмет на другите.

Освен това членът на SNSD и актрисата от „Любов и каишки“ Сохьон ще се присъедини към Na In Woo като главен актьорски състав на драмата.

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ СЪЩО И: Актуализация на „Часове на принцесата“: Сузи, Хван Ин Йеоп, Хан Со Хи, Сонг Кан и други гласуваха да се появят в римейка

Seohyun и Na In Woo(Снимка: Seohyun и Na In Woo Официален Instagram)

Сериалът, базиран на уебтун, вече започна да се снима през втората половина на 2021 г. и се очаква да бъде премиерата скоро тази 2022 г.

Говори се също, че актьорът ще се присъедини към Ким Седжонг в предстоящата корейска адаптация на известния японски сериал „Sleepeeer Hit“. След като приеме предложението, Na In Woo ще играе друга главна роля.

Потвърдено! Звездата от „Mr.Queen“ Na In Woo вече е постоянен член на „2 дни и 1 нощ, сезон 4“(Снимка: KBS Official Instagram)

Преди края на 2021 г. Na In Woo спечели големи награди на наградите KBS Drama Awards 2021 за отличните си постижения в актьорството. Той спечели наградите за най-добър нов актьор и най-добра двойка, заедно с колегата от филма „Река, където изгрява луната“ Ким Со Хьон.

В СЛУЧАЙ, КАТО СИ ПРОПУСКАЛИ: Победители на KBS Drama Awards 2021: Ким Со Хьон, Пак Юн Бин, Джунг Йонг Хва и още големи награди Bag

Какво мислите за продължаващото постижение на „2 дни и 1 нощ“? Споделете вашите коментари с нас!

За повече K-Drama, K-Movie и новини и актуализации за знаменитости, дръжте разделите си отворени тук в Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley притежава тази статия.

Шай Колинс написа това.